driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.05.18. 21:12 Leslie_

E36 Pillanatképek

Húha, össze kell szedjem magam. Bár a drift élet pörög ahogy kell és a munka is halad a megfelelő tempóban, az e36 blogot nem tudom naprakészen tartani.
Technikai részletekbe sem merülhetünk, mert nem nagyon vannak. Sok időigényes apróság a kocsin, főleg olyan erősítések, amik nem igényelnek túl sok anyagot de statikusan jók. Nem szeretnénk nehéz autót építeni még akkor sem, ha a gyári 6 hengeres miatt az orra így sem lesz könnyű. A távolabbi tervekben mindenképpen 4 hengeres turbós kap helyet a tűzfal előtt közvetlenül, így a fara nem lehet egyensúlyban addig.
Az akkumulátor viszont kapott egy kis dobozt:






Nem sokkal mögötte a versenytank, de arról majd csak akkor teszek fel képet, ha meg lesz hozzá a takarólemez és a rögzítés.

És végül egy kis trükk a várhatóan nagy füst belsőben való terjengésének megakadályozására és az utastér szellőztetésére.


Az alapanyag a sierrák fém keretű hűtőventillátora kettévágva, a másik fele értelemszerűen a másik oldalon van beépítve.

1 komment

Címkék: attis


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr48475892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attis 2008.05.19. 10:00:07

aztán majd vigyázhatok, hova rakom a dobozos sört a csomagtartóban, kigurul a ventillátornál :D

profi a cucc amúgy :)
süti beállítások módosítása