driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.03.09. 19:45 Leslie_

Sörétet neki!

De tényleg. Az általunk eddig ismert módszerek a festett felületek tisztítására a kromofág, a csiszolás  vagy drótkorong és persze a homokfúvás voltak. Azonban a  közelmúltban kiderült, Szabi barátom közelében van egy alkatrésztisztító masina, úgyhogy ha szükségem van ilyesmire megkereshetem. Így is tettem és Attis futóműalkatrészeivel be is támadtam. Figyelmeztetett, hogy a gép a vékonyabb lemezből készült dolgokat roncsolhatja, mivel SÖRÉTtel dolgozik! Söréttel... megfelelő agyműködés esetén elég jó képzelőerővel rendelkezem, már láttam is a gépet magam előtt. 4-5 cowboy körbeállja a homokban fekvő alkatrészt, majd az egyik -az a magas bajszos a csillaggal a mellén- így szól:
-Sörétet neki cimborák!
Durrr! Durrr! Durrr!
Csak a lövések és az újratöltés hangjai visszhangoznak a szűk kanyonban, a célpont pedig pörög, felpattan és visszaesik a homokba, körülötte a sörétek és a festés meg piszok darabjai gyűlnek, de pár tucat töltény és a cucc tiszta :)
Na valahogy így vagyunk.
A szilentekkel nem boldogultak a Winchesterek, azokat majd présgéppel kell megoldani, aztán jöhet a porfestés. Na ezeket el sem mesélem, hogyan mennek :D

6 komment

Címkék: attis


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr1372156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attis 2008.03.09. 22:31:20

be szép is lett.. :D

ommm 2008.03.09. 23:14:27

szép lett nagyon.
mi anno az átkosban kibéleltük a betonkeverőt matracokkal és abba került egy vödörnyi sörét és a tisztítani való darab.
nagyon hasonló volt az eredmény :))

Szeky 2008.03.10. 07:49:36

Az USA-ban a felújítandó harckocsikat veretik le acélgolyókkal, kvázi sörétekkel. Az eldugott helyekre került és kirázhatatlan sörétmaradékok kitakarítása 10* annyi ideig tart, mint maga a tisztítás. Brutális technika, de annak a testnek gondolom kevésbé árt mint egy Volvo-nak.

Egy autómosót képzelj el, ahol 20 m magasból söréteső hullik.

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2008.03.10. 09:06:52

ezekből szerencsére hamar kijön a sörét, könnyebbek mint a harckocsik :)

vlaci 2008.03.10. 09:36:52

A rendszerváltás előtt volt szerencsém a DIGÉP-ben (Diósgyőri Gépgyár) dolgozni, na ott a hivatalosan nem létező fegyvergyárban a löveg alkatrészeket kb. 3-4 mm-es ferdén hosszúra vágott 2-2.5 ös acélhuzaldarabokkal tisztították. A 2-es acéllemezt 10 sec. alatt kilukasztotta.
süti beállítások módosítása