driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.04.08. 17:35 Orsika_

Készülődés Tökölre - BOJAN KURBALIJA (SRB)

Bojan immár évek óta személyes jó barátunk, kedvelik sokan és ő is hasonlóan érez hazánk drifterei iránt. Szponzora kérésére már tavaly is örömmel vett részt az utolsó versenyünkön, idén a teljes szezonban támogatják. Emiatt neki is küldtünk egy kis kérdéshalmazt, fogadjátok szeretettel a vele készült riportot.

Orsika: Maradt az e36 V8, de mégis más. Miben?

Bojan: Először is küldenék egy nagy HELLLÓÓ-t minden Magyar barátnak és drifternek illetve rajongónak! 2011-ben a 011 Racing Team a teljes Magyar Bajnokságban részt vesz, a PRO kategóriában csatázva! Köszönjük a tavalyi invitálást, megígérhetem, hogy jó csatákat, jó driftet és sok mókázást fogtok tőlem látni :)

A kocsi sokat változott erre a szezonra. Jobb futóművet kapott és javítottunk a geometrián is a jobb kezelhetőség miatt. Hátulra nagyobb fékek kerültek és a nitró vezérlése is több erőt fog adni immár. A motor maradt a V8 de a vezérlőelektronika újabb, erősebb lett a kocsi újra. Külsőre, ami feltűnő az a carbon elemek és a teljes króm hatású fólia dekor. Erről van egy kis filmünk is:

Orsika: Hogy tetszik az ötlet, hogy egy híres és messzi pálya másolatán lehet autózni?

Bojan: Nagyon tetszik az ötlet, kifejezetten örülök neki! Szeretem a gyors pályákat, öröm lesz rajta autózni.

Orsi: Tetszik a Road Atlanta pálya?

Bojan: Nagyon tetszenek az ívei a pályának, technikás. Szerintem mindenkinek jó lesz kipróbálni egy olyan pályát, amire talán sosem jutunk el. Külön öröm lesz mindezt Magyarországon, magyar drifterekkel átélni. A magyarok nagyon jó pilóták, igazi kihívás lesz velük-ellenük menni.

Orsi: Készülsz valahogyan rá vagy csak lesz ahogy lesz?

Bojan: Minden nap játszom a PS3-mal :) Na jó, csak viccelek. Szerintem senki sem tud készülni máshogy, mint az adott időben a pályán. Én is csak az edzésnapon tudom begyakorolni, mit és hogyan fogok megoldani. De majd nagyon figyelek és edzek, hogy a kvalifikáción a legjobbat hozzam ki magamból.

Köszönjük Bojan, találkozunk a versenyen. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny bmw általános europe drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr802805919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása