driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.05.19. 07:00 Orsika_

Végre Szerbia!

És végre vasárnap! Nem mintha nagyon kíváncsiak lettetek volna a nap eseményeire de azért leírom. Szokásos reggeli, szépen ráérősen és írány a pálya. Edzeni a fiúk nem nagyon akaratak illetve csak annyit amennyit a taxi alatt gyakorolnak. Lakynál itt kezdődtek a bajok.... Már az első taxi körnél érezte, hogy valami nem jó, beült mellé Bojan barátja és egyben szerelője egy mesekörre, de nem volt igazi a dolog. Menjünk le, nézzük meg mi lehet baj. Motorháztető felnyit és jött a tényleg szörnyű látvány: apró darabokra "esett" az ékszíj. Lehámozni sem volt egyszerű és ugye jött a gondolat: Honnan lesz másik? Bojanék nagyon nagyon segítőkészek voltak (pedig ugye mindenki tudta/remélte, hogy az első ellenfeleiket mindketten legyőzik és akkor bizony összekerülnek), kinyittattak egy helyi autós boltot pár telefonnal és Tomi segítségével meg is vették a kellő méretű szíjakat, mert ugye a másik sem volt már egészséges. Leszedni a hűtőt,a ..... Laci le is forrázta szépen a kezét, de ugye arra nem volt idő, hogy kihüljön. Na ez megvan, mi van még: nem működik a ventilátor, akármelyik drótot tesszük akárhova, pedig direktbe is kötötték már a srácok de semmi. Aztán valahogy sikerült és megoldották. De ezzel még nincs vége... Folyik az olaj és nem is túl jó helyre.....

Jött az ötlet: műanyag palack és cső: elvezetni onnan szinte bárhova. Nagyon profi lett majd linkelek róla képet is. :)

Utólsónak kellett beállni a sorba szerencsére így "volt" időnk, mert persze ezt most leírni 2 perc volt de Ti is tudjátok, hogy nem ilyen egyszerű sajnos a történet.

Első csata: Laky természetesen megnyerte de a kocsi nem a legjobb, nincs nyomás. Megint gyorsan érkezett a segítség: Tomi, Leslie és Bojanék. Ádám is szívesebben segített volna de ugye neki csatára kellett készülnie. Valamit bütyköltek, amit én már véglépp nem tudok rendesen leírni, mint analfabéta de a lényeg, hogy sikerült. Láthatjuk/láthattuk a Bojan- Laky csatát. Ugye nem várhattunk tökéletes telejesítést Laky kocsijától... De azért szép volt. És itt is gatulálok Bojannak. Mindíg tudtuk, hogy ügyes csak egy gyenge kotlák volt alatta. Azért bevallom, jobban élveztem volna, ha Lakynak is jó az autó, de majd legközelebb.

Kicsit kitérek Nikire is: első párja Nicolas Heyer volt, tudtuk, hogy el tudja verni és el is verte. :) Utána jött Norbert Kovacik, akit szintén elvert 2 szer.... legalábbis a nézők, versenyzők és mindenki szerint, kivéve persze a lényeget, a pontozó bírókat. harmadszor sajnos Niki beforgott... a közönség őrjöngött. Csodáltam, hogy Mike felé nem repülnek az üres üvegek meg hasonlók. De ez van: hisz ez verseny és bennünk van a csakazértislegközelebbmegmutatom!!! :)) 

Bojan menetelt tovább.... jött Todor Dunev az S13 al Bulgáriából. Méltó ellenfél volt, ügyes gyerek a bulgár is. Nagyon szépen mentek, vissza is hívták őket 2 szer is, és ez az amit Bojan kocsija sem bírt ki.

Túlmelegedett és amit az alján hagytak gyári szigetelés???? az begyulladt!!! Erre utaltam a poroltóknál: percekig vártunk, hogy valaki végre hozzon egy poroltót és oltsa el, nehogy nagyobb sőt nagy baj legyen. Mert ugye az összes kocsiból kiszedették és a pályán sem volt. (Nem volt jó gondolat Mike-tól és Luc-től...) Most mi rohantunk, hogy segísünk ahol csak tudunk. Szerelés ezerrel, látni akartuk a nagy csatát. Ádám és Bojan... szép lett volna. Mert ugye a csata megvalósult, csak Bojan kölcsön kocsira kényszerült és így nem volt meg a "harc". Ezt Ádám is nagyon sajnálta.

1, Ádám

2, Bojan

3, Norbert Kovacik

Norbert amúgy a bulgár sráccal ment a 3. helyért, össze is törte...

 

Bojant a pálya közepére, barátai (köztük mi is) tolták/toltuk be saját kocsival. Nagyon szép volt ahogy a közönség ünnepelte Őt illetve Őket, hisz Ádámnak is nagyon örült mindenki.

Eredményhirdetés, örömködés és bánat is volt mindenkiben. Csalódottak voltunk picit ugye Laky miatt főleg, de nem volt és nincs bennünk sértődés sem harag.Nagyon jó hétvége volt és mindegyikünk pozitívan gondol rá. Pedig szívtunk eleget....

Pakolás és indulás: megbeszéltük, hogy azért előtte jól bekajálunk szerb hambiból a Toto Grillben. :) A szombati pincérhölgy már megismert minket és szokásos módon sürgött forgott. Hami és go. Közben már a határon vajon mi lesz gondolata forgott fejünkben....

 

11 komment

Címkék: verseny bmw nissan sierra sapphire cosworth cosworth king of europe lakyboy


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr441130190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egerfogo009 2009.05.19. 15:18:46

engem érdekelnek a dolgok és olvasom is rendszeresen
csak ritkán kommentelek
de az az olaj "tartály" az csodás :)
de legalább praktikus is

Orsika_ · http://www.driftgarage.hu 2009.05.19. 18:11:43

Végre valaki! :) Köszi
A tartály meg nagyon ügyi megoldás... leleményesek ezek a szerbek. :)

Süni25 · http://www.eakft.hu 2009.05.19. 22:50:21

Orsika drága ! Paranoiás vagy ?? Izgatottan vártam a beszámolód befejező epizódját !

Jatis · http://pfbgarage.blog.hu 2009.05.19. 23:26:05

Olvasunk mi, csak lusták vagyunk írni! :)

Orsika_ · http://www.driftgarage.hu 2009.05.20. 07:28:40

@Süni25: Igen! Néha önbizalomhiányban szenvedek ebből fakad a néha előtörő paranoiám! :))

Orsika_ · http://www.driftgarage.hu 2009.05.20. 07:29:15

@Jatis: Azt tudom, hogy Te lusta vagy, de a többiek is?! :D

martong 2009.05.20. 12:43:22

Olvasom énis rendszeresen, de lustaság fél egészség :-D

Már ettől a pár sortól ínhüvelynyulladást kaptam ;)

Orsika_ · http://www.driftgarage.hu 2009.05.20. 12:55:29

Ezt a lusta bandát! :D Mondjuk néha Én is lusta vagyok gépelni... de rá kell szánnom magam, hogy segítsek Leslienek. Ne csak ő írjon. Na meg nekünk ugye írni kel, hogy nektek legyen mit olvasni. :DDDD A lényeg, hogy olvassátok, tehát megéri! :)

Manodesign · http://manodesign.blog.hu 2009.05.21. 19:43:54

Sajna csatlakoznom kell Jatishoz :))
Az RSS aktív! :)
süti beállítások módosítása