driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.10. 17:16 Leslie_

Feri a stár

Nagy Sanyi barátommal a virtuális szerkesztői lét hozott össze. Támogatom azon törekvésében, hogy legyen hazánkban egy olyan tuninggal foglalkozó weboldal is, amin fontosabb a műszaki, technikai tartalom és azok elemzése. Semmi baj a Carstyling.hu-val, sőt az ötletet is ez a weboldal adta, de amíg az egyik usert a péntek esti találkozók meg a szárnyak, neonok érdeklik, addig mások egy turbomotorról vagy egy profi futóműről diskurálnának. Erre persze ma még kisebb az igény, de semmi sem megy egyik napról a másikra. A Prostreet.hu ezt az űrt szeretné kitölteni olyan szerkesztőtársakkal, akik a maguk területén maradandót alkottak vagy csak érdekesebb a munkájuk, mint azt gondolhatnánk. Sok más mellett a driftet is szakmai oldalról közelítik meg, ebben van a segítségükre az MDSZ képviseletében a www.driftgarage.hu illetve főleg jómagam. Bár a domain tulajdonosa egyben a driftbajnoksag.hu főszervezője is, én egyrészt a szerkesztővel dolgozom, másrészt nem hiszem hogy a driftre kihatással lehet a két érdekcsoport külön munkája. A valóság azonban úgyis visszaköszön a cikkekben, látványra a mennyiségben, tartalomban pedig a minőségben.

További terveink szövögetése közben vette észre Sanyi, hogy mivel érdemes kezdeni egy újabb cikksorozatot. Meg esetlegesen a driftet is. Így került a képbe egyik versenyzőnk, Horváth Feri és az ő tartalék avagy edzőautója, az "aranybarna". Na innen átadom a stafétát, irány a Prostreet.hu.

www.prostreet.hu/magazine.php

Szólj hozzá!

Címkék: általános sierra hferi


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr111057066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása