driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.09.26. 09:05 Leslie_

Kiskunlacháza készülődés (OB2)

Mission Impossible

Nem is túlzás ezt mondanom, mert a lacházi reptér északnyugati sarkában egy relative keskeny kanyarba tervezni egy jó driftpályát nem kis feladat. Már csak azért sem, mert hiába az OB2 mezőnyéről beszélünk, -akár amatőröknek is hívhatjuk őket- a srácok már többször bizonyították hogy igénylik a trükkös, nehéz pályákat. Csak a gugli műholdas térképe és pár ember jótanácsa volt a kezünkben, illetve némi tapasztalat.

A driftbajnokság .hu már rendezett ott versenyt az év elején és nekik sem sikerült megoldani ezt a problémát. Ott voltunk, láttuk is a nyomvonalukat. Viszont ezúton is köszönjük ATA becenevű pilótájuknak a belső felvételes videót, amit puskaként használtunk a tempó és a távolságok felméréséhez. Így tegnap este végre született egy használható terv, ma délben pedig kiderül hogy mit mutat ott helyben, kirakva az aszfaltra.

 

Íme a puska, de senki ne vegye tényként!

Holnap minden kiderül!

Találkozzunk hát a lacházi reptéren!

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr91682359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hachiroku · http://ae86.blog.hu 2008.09.26. 17:49:06

Tyűűű, izgalmas! Remélem a kuplungom bírni fogja... ill. remélem azt is, hogy nem olyan szűk, mint amilyennek látszik :D

duck 2008.09.26. 21:53:57

csak az a rossz, hogy így egyszerre csak 1 autó lehet a pályán...:(((

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2008.09.27. 00:58:44

a visszafordítója szűk, de sztem egy hacsi is megoldja erőből.
szokásomhoz híven a pályában megint van trükk, technika és bizony sztem még a V8-nak is váltani kell majd.

a reptér hátsó traktusán van egy nagy betonplacc, a jövőben tervezhetünk akár oda is, de most itt kell megoldjuk a versenyt.
sztem jó lesz.
süti beállítások módosítása