driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.08.18. 12:04 Zora242

Gymkhana Duel augusztus 20-án!

2011. augusztus 20-án a Kecskeméti Gokartpályán debütál Magyarország első Gymkhana Duel versenye! Ahogy már a DriftGP Hungary által kiírt rendezvényeken megszokhattuk, úttörői a feltörekvő sportoknak és nincs másként ez most sem!

Ismét valami újat nyújtanak azoknak akik kilátogatnak a Hunakamo SE és a Drifting.hu csapata által augusztus 20-ra megálmodott rendezvényre Kecskemétre a Gokartpályára !! GYMKHANA DUEL, mely két versenyző között meghatározott helyen, időben és géposztályban, külső szertartások mellett megrendezett versenypályás harc! Természetesen az ilyenkor szokásos kellékek sem fognak hiányozni, a szünetekben Sexy autómosás, hangerőnyomás mérés és tuning autók látványa kápráztatja a kilátogatókat.



Anno a párbajok középkori formája arra az előfeltevésre épült, hogy a becsület nem lehet alku tárgya… Azt vagy sértetlenül birtokolja valaki, vagy örökre elveszti! A Gymkhana párbaj (duellum) két versenyző a meglévő szabályok szerint jóváhagyott egymás ellen lefolytatott küzdelme, melyben a két versenyző egymásnak háttal startol. Ennek a GYMKHANA versenyzési módnak a különlegessége, hogy zárt versenypályán új versenyzési stílust lehet alkalmazni, egy, a magyar közönség által még soha nem látott tematikában!
A Duel pályák vonalvezetése egy olyan nyomvonal, ahol a pilótáknak ellenfelük szakaszain is végig kell menniük a győzelem érdekében. Így a győztes az, aki a saját, illetve ellenfele pályáját hamarabb teljesíti! Természetesen a pályák tele vannak a gymkhana stíluselemeivel – drift, 360 fokos forduló, centrifuga, szlalom, tolatás, parkolás – ami a versenyzők és nézők számára hosszabb, érdekesebb futamokat hozhat egy soha nem látott környezetben!



A Gymkhana Duel PRO kategória győztese 1,000 EURO díjazásban részesül!

Kategóriák:
PRO
AMATŐR
LADA (min. 8 résztvevő esetén)
AWD (min. 5 résztvevő esetén).

GYMKHANA OB pontállás 2011./1

Amatőr kategória:
I. hely - Ámon Olivér (MERCEDES) – 100 pont
II. hely - Jász Attila (FORD) – 90 pont
III. hely - Turcsik Péter (LADA) – 80 pont
IV. hely - Horváth Ferenc (FORD) – 70 pont
V. hely - Winkler Tamás (BMW) – 60 pont
VI. hely - Bauer Bence (MERCEDES) – 50 pont

PRO kategória:
I. hely - Mester János (BMW) – 100 pont
II. hely - Zahuczki Zsolt (BMW) – 90 pont
III. hely - Tóth Géza (BMW) – 80 pont
IV. hely – Nagy Gergely (BMW) – 70 pont
V. hely - Szántó Nikolett (BMW) – 60 pont
VI. hely - Zentai Sándor (FORD) – 50 pont
VII. hely - Godó Roland (BMW) – 40 pont

JEGYÁR:
Elővételes belépőjegy: 1.500.- forint
Elővételes gymkhana taxi: 5.000.- forint
Elővételes gymkhana taxi és belépőjegy: 6.000.- forint

MIÉRT VEDD MEG ELŐVÉTELBEN A JEGYED?! Mert minden elővételben megvásárolt belépőjegy Drift Taxi nyereménysorsoláson vesz részt, minden órában nyer valaki!!
 

10 éves kor alatt a belépés INGYENES!
 

>> JEGYÁRUSÍTÓ HELYEK ORSZÁGOS LISTÁJA <<

A rendezvény hivatalos weboldala >>>>>>

Szólj hozzá!

Címkék: gymkhana driftgp


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr783162499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása