driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.08.04. 13:44 Zora242

Drift és Gymkhana edzés szombaton!

A DriftGP Hungary kiírásában zajló 2011 év Hell Energy Országos Drift Bajnokság következő futama augusztus 27-én kerül megrendezésre Máriapócson. A rendezvény a korábbi évek hagyományát megőrizve kifejezetten esti versenyként kerül lebonyolításra a RabócsiRingen, mely bátran állíthatjuk, hogy Európa egyik legkedveltebb Drift pályája. Egy héttel a Hell OB előtt augusztus 20-án pedig hazánk első Gymkhana Duel versenye lesz a kecskeméti gokart pályán, mely helyszín sokak számára örök és kitörölhetetlen emlékeket őriz.



Mindezek előtt azonban egy fontos és halaszthatatlan esemény vár a versenyzőkre augusztus 6-án a tököli reptéren. Ezen a szombati napon tudnak ugyanis felkészülni az augusztus végi versenyekre, sőt ezen túlmenően egy kis ízelítőt is kaphatnak a pilóták és nézők mindkét szakág záró futamával kapcsolatosan. A DriftGP Hungary az eredeti kiírástól eltérően ugyanis egy kis csavarral még érdekesebbé varázsolja az idei Drift és Gymkhana bajnokságok záró futamát. Egyelőre annyit árulhatunk csak el, hogy ismét két sportág versenye kerül lebonyolításra egy hétvégén a szokásos körítésekkel és DriftGP minőségben. Augusztus 6-án tehát minden drift és gymkhana fanatikus, és a főszereplő versenyzők is megismerhetik az idei szezonzáró futamok tervezett nyomvonalait. A gyakorlás a kiélezett bajnoki állást elnézve fontos minden profi, street és gymkhana licensszel rendelkező pilótának! Találkozzunk tehát augusztus első szombatján a tököli reptéren!

Rendezvényinformációk:

Drift és Gymkhana edzés (Pro és Street kategória)
Augusztus 6. – szombat / 09:00-18:00

Regisztráció versenyzőknek: http://www.drifting.hu/jelentkezesedzesre

Edzés díj (Drift/Gymkhana):
13.000,- Ft (előre utalás esetén)
16.000,- Ft (helyszínen)

Nézői belépő: 900,- Ft
A rendezvény 10 éves korig ingyenesen látogatható!

Sajtóakkreditáció: http://www.drifting.hu/sajtojelentkezes

Szólj hozzá!

Címkék: edzés gymkhana driftgp


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr153125328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása