driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.07.16. 13:45 Leslie_

projekt:Z - mindennek a teteje... és alja

 Miután a műanyag tető le és feltehető, ideje volt folytatni a bukócsövet. Gabi a felső részre is X-et kért, nem akarta a pár kilót megspórolni bármi áron, ahogy a kocsi többi részén sem. 

Ezt követően ott folytattuk ahol márciusban vége szakadt a folyamat. A kocsi vissza került a forgatóállványra és szétvágtuk a gyenge, korrodált és sokat megélt padlólemezt. Kicseréltük a nyúlványt, letakarítás után megerősítettük a küszöböt és elkezdtük összekötni.

Közben sok más alkatrész mellett megjött egy fontos darab is a motorhoz, ez a hátsó hengerek hűtését hivatott segíteni.

A lekerülő cső egyes ágai még útban is lettek volt, de ez a kisebb probléma.

A hengerek közt egy járat le van fedve, ezt mi most megnyitottuk. Élmény volt felszerelni a csatlakozást a szívósor lebontása nélkül, de ez a "kis" türelmi játék a csavarokkal órányi szerelést és némi új tömítést megspórolt.

A gyári toldást le kellett vágjuk és egy gumicső az új összeköttetés. De hogy kizárjunk bármi szivárgást, egy megfelelő méretű racsnis dugófej és 2-3 finom kalapácsütés megadta neki a szükséges peremet. 

Kész is vagyunk, lesz több hely, lesz jobb hűtés. 

Karotta nemsokára publikál, akkor persze lebukunk, hogy ezek több hetes képek, de legalább tudtam írni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: nissan z általános bukócső


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr293072106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása