driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.05.26. 09:10 Orsika_

Mezőkövesd: Tuning találkozó és Drift verseny

A DriftGP szervezésében a következő Street bajnoki futam május 29-én vasárnap lesz  Mezőkövesden. Évek óta szervezi együtt az EMTC és a Driftgarázs, ez idén sem lesz másképp. Rengeteg program és látnivaló várja a sebesség és autók megszállottjait. Ám ami eddig csak a helyiek sodródó, látványra kihegyezett szlalomversenye volt némi DGSE pilótával fűszerezve, az most egy feltörekvő és fejlődő sorozat részévé válik. Sajnos az idei drift válság erre az osztályra is negatív hatással van. A nehéz évkezdet nehézkesen is folytatódik, ám mi kitartunk és továbbra is úgy gondoljuk, megérdemlik az amatőrök a kiemelt figyelmet. Mezőkövesden biztosan nem lesz kevés autó a pályán most sem, a helyiek ilyenkor mindig felszívják magukat, feszítenek egyet a spaniferen, megkeresik a legkisebb gumikat, a legrövidebb áttételt és most az egyszer nem érdekli őket az idő... csak annyiban, hogy minél többet lehessenek a pályán. Ehhez hozzátesszük azokat a drift pilótákat, akik kitartóan edzenek és fejlődnek, hogy egyszer profik lehessenek és máris garantált az egész napos látnivaló.

A versenyzők számára a kapuk kinyílnak reggel 8 órakor és regisztráció után 9 órától birtokba is vehetik a pályát. 15 órakor indul a kvalifikáció és utána egyből a kieséses menet. Amennyiben a nevezők száma megindokolja, a változás jogát fenntartjuk!

Drift nevezést itt lehet leadni: drifting.hu/jelentkezesversenyre

Folyamatosan frissülő infókat itt találtok:www.melygarazs-street.hu/

Találkozzunk vasárnap!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny általános csapat drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr772931471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása