driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.05.12. 18:56 Orsika_

Gymkhanauták faggatása: Tóth Géza Alapos

Tóth Gézát azaz Alapos urat sem hagytam ki, szintén nagyon ügyes pilóta, látványosan jól és gyorsan autózik, hogy mi nézők ne unatkozhassunk. :) Megkérdeztem a véleményét a Gymkhana-val és az 1000 eurós díjjal kapcsolatban:

Orsika:  Miért tetszik Gymkhana?  

Géza: Talán azért mert több autósport van összegyúrva és ennek nagy része közel áll hozzám, ezáltal szeretem őket csinálni. Ezenkívül látványos, nézőcsalogató sport. Magyarországon új sportnak számít és persze ezek mindegyike vonz engem. 
http://photowheel.hu/images/stories/galeriak/2011/gym01_1024/gymkhana01_2011_003.jpg
Orsika: Kedvenc feladat?
 
Géza: Sorolom: "U"-alak hordóval, talán centrifugának hívják (pontosnak, gyorsnak, ügyesnek kell lenni és akkor nem marad el a várt látvány). -Labdás feladat. A legszebb az amikor az autó végével ütjük meg, ez persze kockázatos ezért sokszor elspóroljuk egy kicsit, (nem centizem ki) nehogy a feladat rovására menjen. -Tempós megindítás. Ez a feladat áll a legközelebb a Drifthez és hát ezáltal hozzám is. Nagyon szeretem a tempós megindításokat, (nincs fölső határ) és ezen a pályán ez jelen is van (a pálya méretéhez képest). Megindítás után egy nyújtott driftelős ívet kell pontosan (bolyához közel) teljesíteni és ezután egy durva terhelésváltással megérkezni ugyancsak pontosan egy hordóhoz melyet kis tempóval de mégis gyorsan körbe kell autózni. 
 
Orsika: Hogy tetszik a pálya?
 
Géza: Szerintem van benne minden: gyors szakasz, Drift, látványos részek-elemek, memória játék, pontosságot maximálisan igénylő feladatok. Rendkívül összetett. 
http://photowheel.hu/images/stories/galeriak/2011/gym01_1024/gymkhana01_2011_040.jpg
 
Orsika: Mennyire motivál az 1000 euro illetve a lengyel utazás? 
 
Géza: Őszinte leszek, nagyon is motivál a pénzdíj, szerintem minden versenynek pénzdíjasnak kéne lennie. ...és hát persze az utazás sem elhanyagolandó, sőt. 

Orsika: Mi az elvárás magadtól?
 
Géza: Hibátlan, pontos, gyors, látványos végrehajtás. Természetesen az 1.helyen, hisz ha nem ez lenne a célom, el sem indulnék. ...persze aztán majd meglátjuk mit sikerül összerakni!    

Szólj hozzá!

Címkék: verseny általános gymkhana


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr752897988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása