driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.04.14. 18:00 Zora242

A legdurvább tsuiso csata is nyerő lesz!

A Federal gumiabroncsok kizárólagos hazai forgalmazója 2 db Federal gumiabroncsot ajánlott fel a hétvégi Hell Drift OB tököli nyitófutamára. A zsír új speciális versenygumit az a  versenyző nyeri aki a bírók döntése alapján a legkomolyabb páros (tsuiso) csatát vívta a nap folyamán. Nem feltétlen kell még nyerni sem, mert ha mondjuk durván megszorítja valaki ellenfelét egy előző körös beforgás után, akkor is kijárhat a jogos jutalom!

Egyetlen körnél sem lesz érdemes tehát spórolni a gumikkal, mert a Federal garantálja az utánpótlást. Ízelítőt a speciális utcai és versenysport gumiabroncs kínálatból a helyszínén is kaphat bárki. Ha pedig megtetszett irány a www.federaltire.hu weboldal, vagy érdeklődj az info@federaltire.hu e-mail címen!

Szólj hozzá!

Címkék: federal tsuiso


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr812825665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása