driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.04.07. 12:09 Orsika_

Készülődés Tökölre - Galacs Gabi

Galacs Gabi is nagy erőkkel készül, új autó új idény..... nézzük milyen infókat sikerült kiszednem belőle :

Orsika: Milyen autóval készülsz tökölre? Sikerül időben összerakni az új masinát? Mit kell tudni róla? 

Gabi: Tökölre és az idényre is egy E30-as 4000 ccm-es V8-as motorral rendelkező szörnyeteggel fogunk indulni. Nagyjából 330 LE lehet most a szörny szíve....! :) Az autó télen épült és mindent a bátyám, Laci és Én csináltunk, kivéve a kábelezést és a kipufogó rendszert. Még nem debütált a közönség előtt és majd csak a versenyen szeretnénk felfedni a kocsit! :)

Orsika: Készülsz letenni a Pro vizsgát, hogy tökölön már pro mezőnyben indulhass? Szerinted a tsuiso mennyire okoz majd gondot?

Gabi: Igen, ideje felmenni a pro kategóriába, sokan már régóta noszogatnak, hogy a pro-ban kéne már lennem. A tsuiso remélem menni fog, de biztos szoknom kell még, hogy vagy előttem vagy mögöttem lesz valaki. Bár visszapillantóm nincs és ahogy eddig is, talpig gázzal keresztbe! :)

Orsika: Hogy tetszik a Road Atlanta pálya?

Gabi: Tetszik, szerintem jó és technikás pálya és ide már kell egy kis erő, szerencse, hogy kész a V8!

Orsika: Milyen elvárásokkal indulsz neki a versenynek? 

Gabi: Húúúú, nagy öröm lenne már az idén a dobogó valamelyik fokára felkerülni!! :) De azt megígérhetem, hogy a nézők nem fognak bennem csalódni, látványos driftet szeretnék bemutatni minden versenyen!

Szeretném megköszönni a Hasper Tuningnak (hasper.hu) a kipufogó rendszer elkészítését, a Bóka fóliának (bokafolia.hu) a kocsi fóliázását és a gumikat a Góliát guminak (goliatgumi.hu)!

Reméljük "Galacsunk" sikerrel veszi majd a pro mezőny akadályait! :) Szerintetek?

Szólj hozzá!

Címkék: verseny bmw általános csapat drift általános galacs


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr552804066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása