driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.03.10. 14:19 Zora242

Drift edzés március 15-én!

Március 15-e nemzetünk szabadság utáni vágyát is jelképezi, és bár nincs már szükség radikális ifjakra és forradalom is csak a drift szervezetek között dúl, viszont ez cseppet sem fontos a soron következő drift edzés tekintetében. E jeles ünnep alkalmából ugyanis a hazai drift versenyzők krémje és java egész biztosan a tököli reptér aszfaltját koptatják majd. Az edzést az idei évben debütáló Drift GP Hungary szervezi, aki a „körbe-körbe” edzés helyett egy egészen más megvilágítást ígér mind a körülmények, mind pedig a lehetőségek tekintetében. A nap délelőtti szakaszában reggel 9 órától a megjelent aszfaltbetyároktól, különböző feladatok teljesítését várják el a szervezők, hogy a versenyzők drift tudásukat a tökélyre tudják fejleszteni. Kezdők, haladók és profik számára is lesz ebben kihívás, amihez természetesen az instruktorok segítő tanácsa is rendelkezésre áll. A délutáni időszakban a versenyzői igényeknek megfelelően akár több nyomvonalon szabad edzés, majd a nap vége felé éves licenc vizsgák következnek mindkét osztályban.

Március 15-e remek kis családi program lehet tehát azoknak, akik autó és benzingőz függők! A garantált látvány mellett pedig a drift taxi szolgáltatás keretében a jobb1-ben is próbát tehetnek a bátor jelentkezők! A rendezvénnyel kapcsolatos friss információkat kövesd a DriftGP facebook oldalán!
 
EDZÉS INFORMÁCIÓK:
Helyszín: Tököl / repülőtér II. kapu
Időpont: 2011.03.15 kedd; 09.00-18.00
Nézői belépő: 500,- Ft;
 
Részvételi díj versenyzőknek:
- előre utalással: 13.000,- Ft.
- helyszínen: 16.000,- Ft.
Online jelentkezés: http://drifting.hu/jelentkezes
Vizsga és licenc információk: http://drifting.hu/kozlemenyek

Média akkreditáció: info@drifting.hu

2 komment

Címkék: edzés


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr532727910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2011.03.10. 15:24:25

most hogy van ez, mi a különbség a drifter.hu és a driftin.hu között? lesz egy új bajnokság itthon?

Zora242 2011.03.10. 16:08:38

Drifter.hu = MDSZ és azok versenyei
Drifting.hu = DriftGP Hungary és azok versenyei (Hell Drift OB)
süti beállítások módosítása