driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.02.10. 23:00 Leslie_

projekt:G - 10. nap/1

Ho-ho-ho, nekem ma van karácsony! Bár hatalmas teher ez most, mégis bevállaltunk egy új és a mi szintünkön komoly hegesztőgépet. Ismét köszönet a www.weldtechnic.hu -nak és Tihanyi Róbertnek, mert segítségével mától a csapatunk "tagja" egy Jasic MIG200 inverteres CO hegesztőgép. Délután már ki is próbáltam és hát... ez egy új világ!

A masinát még tanulni kell, egyfelől mert minden gép más, másfelől mert ez még másabb. Nincs állítható huzaltolás, automata. Azonban van tekerőkéje az áramerősségnek és az ívhossznak, ezzel lehet variálni az erősséget. Amikor az első varratokat húztam, meg is lepődtem. Meg kell szokni, hogyan kezd a gép és áll rá az egyenletes varratra.

Csodálom a gépet és tanulom, kell a gyakorlás.

Mára ennyi, reggel újabb kezelés a vállamnak és amíg pihentetnem kell, írok egy képekkel fűszerezett kis cikket az autóról is :) 

1 komment

Címkék: általános leslie


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr822652731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crix 2011.02.11. 11:34:08

gratu!
remélem nem csak a megszerzése, hanem a használata is ekkora öröm lesz :)
Sok munkát, és gyógyulást!
süti beállítások módosítása