driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.10.25. 17:29 Orsika_

Mini interjú Nikivel

Nikit is kifagattam pár szóban, az idei évről, véleményéről és az élményeiről.

Orsika: Melyik verseny volt idén az amelyikre a legszívesebben emlékszel vissza? 

Niki: Legszívesebben a németországi Gymkhana-ra emlékszem, ahonnan 2 kupát is elhoztunk. :) A tököli pótverseny emlékezetes futama volt, amikor a szlovákNorbert Kovacik ellen mentem. Nagy csata volt, kár hogy a technika megviccelt!

Orsika: Melyik az amelyik a legnagyobb csalódás volt? (akár rendezés, eredmény vagy más miatt)

Niki: Az elmúlt pár év tapasztalatai után (talán a tavalyi évet kivéve) a hazai versenyeken csalódás már nem tud érni. Sajnos az itthoni bírok velem kapcsolatos negatív hozzáállása rendületlen. Az Én hozzáállásomnak kellett ehhez igazodni, így már minden csata után boldogan jövök le a pályáról! :)

Orsika: Van még idén olyan esemény ahol láthatunk, szoríthatunk érted?

Niki: Idén sajnos már nem tudok drift versenyen indulni, de remélem még náhány minirallin részt tudok venni!

Orsika: Mi a terv jövőre? Gondolom szeretnél még több nemzetközi futamon részt venni.

Niki: Jövőre szeretnék Németországba, Olaszországba és talán Angliába is eljutni. Nem szeretnék teljes sorozaton részt venni, csak egy-két versenyen, amik kihívást és tanulást jelentenek.

Orsika: Meg vagy elégedve az idei év eredményeivel összességében? Mi büszkék vagyunk Rád, és most is gratulálok az eredményekhez. Tudom mennyit küzdesz "Z"-vel! :)

Niki:Köszönöm szépen! :) A támogatásotok sokat jelent, erőt ad. Itt szeretném megköszönni Édesapámnak, és a kis csapatunknak, főként Tamásnak és Petinek a segítséget, Mariannak és a Driftgarázsnak a támogatást és a lelkesítést az idei évben!

Az idei évet gyakorlásnak szenteltük. Minden kisebb eredmény amit elértünk a "Z"-vel örömet okozott.Leginkább arra koncentráltunk, hogy az autó összeálljon és én is megszokjam. Nem volt könnyű, mivel szinte minden versenyen technikai problémákkal küzdöttünk, de az utolsó versenyen végre összeállt! :)

1 komment

Címkék: csapat niki drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr632386677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Addorjan_ 2010.10.26. 08:02:53

Jó nagyot billen a nyitóképen a kocsi.
süti beállítások módosítása