driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.09.23. 08:40 Leslie_

projekt:Z - LÁBadozás

Lassan lábra áll a masina ismét. Az eleje képes rá, bár ott még sok tisztázni való van. Nemsokára a hátulja is összeáll, legalábbis szerkezetileg. Sok macera volt vele, de olyan még nem volt, hogy sehogyan se legyen, így ez is meglett.

A bölcső ott van, ahol kell. A tornyok érdekesebb rész de az egy másik sztori és (szem)szög.

Az összecsavarozott lengőkarok és kerékagy már sejteti, ez bizony egy futómű ami már nem is annyira idegen ettől a karosszériától.

Csalogató a sok szép narancssárga alkatrész, de egyelőre csak az eredetieket akarom használni, ne sérüljön a szép festés rajtuk, sokat jár errefelé még a flex meg a hegesztőpisztoly.

Nem ez a kerék, nem ez a sárvédő és nem is ez a magasság... de hogy elképzelhető legyen másoknak is, ami Karotta és az én fejemben kavarog.

 

2 komment

Címkék: z általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr482316699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eprompixel 2010.09.23. 09:42:31

Huáhh. Én sem szeretem a nagyon peres, szekérkeréknek kinéző gumikat, de ez a kerék nem túl ballonos picit ?
süti beállítások módosítása