driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.08.02. 00:19 Leslie_

hirtelen

Mert épp ezt találtam a TeCső-n, és ezen s tisztán látszik, miről is beszélünk ha azt mondjuk, a KOE nem tud pontozni, nem tudja értékelni a driftet helyesen, vagy talán nem is látja a valóságot. Aki még ezek után sem érti, miért nem a sárga Nissan vesztett és Peti nyert, szóljon és elmagyarázom. A KOE szerint Dunev (nissan) nyert, comment lesz, ne aggódjatok.

3 komment

Címkék: video verseny bmw europe king of europe drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr502192322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Görgő 2010.08.02. 11:58:22

első kör: 5.5-4.5 Dunevnek
második kör: 10-0 Szekeres Petinek szabálytalan előzés miatt
jól látom a dolgokat???:-)

PfauPeter 2010.08.02. 18:29:20

Magyarázd el kérlek, mert én nem igazán értem. Nekem úgy tűnt, hogy az utolsó kanyarnál Szeki belassult, már-már indokolatlanul és ezért ment neki Dunev. Igaz, nem szép, amit csinált. Ráfékezett Szeki ?

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2010.08.03. 19:58:25

Nem Szeki lassult be, hanem Dunev egyenesítette ki mindkét körében a pályát az utolsó terhelésváltás (átfordítás) alatt és utána. emiatt tudott összeszedni olyan tempót, amit Szeki normálisan driftelve nem képes.
nézd meg újra, észreveszed.
de nem is ez a lényeg, hanem hogy mind a drift, mind a FAIR PLAY szabályai szerint el kellett volna vennie a nissanosnak a gázt és pontlevonást kapni az ütközésért.
ezért szánalmas a magyarázata a KOEnak.
süti beállítások módosítása