driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.06.25. 08:54 Leslie_

HELP! :)

 

KELL EGY HEGESZTŐGÉP!!!

Nincs szerencsém ezekkel a masinákkal, a Frezótól kölcsönkapott, de egyébként meglepően jól és erősen működő kis barkácshegesztő bemondta az unalmast. Nem először, így most komolyan elgondolkodtam egy jobb gép beszerzésén, vásárlásán, valami.

Többek közt emiatt is megint kocsicsere volt a garázsban. Megjött a cserefutómű Karotta SX-e alá, így hogy kiszabaduljon a Hangyász alá szánt lábazat, a fekete masina töltötte a tegnapot az emelőn. Érdekesség, a gyári fékekre hátra még felmegy a híres 14-es vödörfelni. A fekete már kint is van, ma délelőtt az iS kerül emelőre mert ha már a forgalmi szerint vonóhorgos, legyen is rajta ez a kis hasznos holmi. Közben persze minden folyamat közepette a Hangyász védelme az elsődleges, bár a tegnapi napsütés sokat segített a hosszadalmas száradási folyamaton, ma megpróbálom leszedni róla a "felesleget" és lassan elkezdeni a valós munkafolyamatokat, illetve első körben a méretezéseket.

A minap bemutatott CAPRI (mind nagybetűvel) félreáll picit, diskurálnom kell a tulajokkal a kerékméretekről, mert sem a nagy átmérő, sem a tervezett szélesség, de végképp a 40es ET-jü papucsok nem passzolnak a kívánt eredményhez.

Csumi Bali :)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr842108425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása