driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.06.09. 00:00 Ádik

Féléves kötelező helyzetjelentés

Mivel annyi minden történt az elmúlt néhány napban-hétben az s14-es elítélttel, ezért kénytelen-kelletlen írnom kell egyet....Hétvégén verseny, ezért ezerrel készítjük a gépet, visszaépítjük, ami lemorzsolódott róla és hozzáteszünk egy kicsit saját szaktudásunk legjavából (nomeg amit a repipar és az aftermarket alkatrész gyártó piac enged)

Hűtés: Az elmúlt időben visszatérő kotyogó-effekt volt a tágulási tartályomban egy-egy forróbb menet után, így ez a téma nem tűrhetett halasztást. Először egy új hűtősapka javított a helyzeten, de miután elzáródást véltünk felfedezni a gyári hűtőm egy részében, azonnali hűtőcserét rendeltem el :D. Na persze nem többszázezres Japó cucc lett az áldozat, csak egy Ebayes gazdaságos változat. Íme:

Beszerelt állapotról nincs kép, de pont ilyen ott is. Reméljük nem ereszt....

Üvegezés: Na nem olyan, csak szálraszerelt formában, mitöbb sárvédőnek és lökhárítónak álcázva (és motorháztetőnek...in progress, de kámiíííng!).

 Uhh, de nagy,mi? Így kicsit akár Suprásnak is mondható, de miután ráókumlálta Hajnika a fergeteges matricakavalkádot, rögtön jobban beleolvad majd a közegbe. Mellesleg a nadrágom is egész jó (bár az előnézet szerint megint elméreteztem a képeket és nem is látszik).

Mintha csak rá öntötték volna, dekorral együtt még észrevehetetlen, de ha összehasonlítjuk az elejével.....dagad rendesen. Mellesleg a gyári Skyline GTST kerék 2centi bolt-on pogival (from kertben álló sárkány) is igen fikavirágul áll, hát még nélküle...szóval megvan a köv beruházás is. A csavarok az égből jöttek, vagy inkább mentek volna, ha nem az autómban landolnak (köszi munkahely), teljessé téve a fém vázon foszló szövet életérzést. A lökhárító mellesleg golyóálló 1,5cm-es üveggyanta héj, a filmipar szorgos kezű művésze-alkotója hozta össze...8kiló, de legalább erős.

Még egy művészi fotó profilból, csak a formák és méretek érzékeltetéséért.
Matrica by Maxreklám, akiknek még mindig nincs weboldaluk, ellenben alumínium kézifékkart hegesztenek.
Erről jut eszembe, a régi rágógumi nyúlősságú bowdenes kézit végre hydro váltja,  ami jó és határozott, csak a kar 1 húzás után a hasamra görbült :D, javítás előző bekezdés szerint...
Kb ennyi, aharcos lassan beöltözik a csatához, én előkészülök pót: difivel, féltengellyel, hűtővel és miegymással, hátha most nem egy új alkatrész kerül a must-have bevetési málhazsákomba.
Kérem kapcsolja ki, találkozunk fél év múlva vagy máskor.Addig is legyen veletek az erő meg a kutyánmajom centrifugával a hóna alatt....

 

 

 

 

3 komment

Címkék: nissan ádi drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr922067849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Z0tya 2010.06.09. 12:41:19

Zsír a poszt Ádi!
Annyira, hogy máskor is írnod kell ;)

Süni25 · http://www.eakft.hu 2010.06.10. 14:20:27

Bexartam a röhögéstől! Még ezt a nyelvezetet! :D :D :D

...kár, hogy a felét nem értem..... :X
süti beállítások módosítása