driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.06.08. 07:23 Leslie_

Csak 1 másodperc...

 ...hogy bekösd magad. Mindig, mindenhol. Ennyira vagy a haláltól vagy egy súlyos sérüléstől. Nem csak a versenysportban, a közúton főleg. 

Nekem is volt pár balesetem, de sosem túl nagyok. Azonban 1997-ben az öcsém túl gyorsan vett egy kanyart és nem bírta megfogni az autót. Végigbontotta a 99-es busz oldalát és miután több mint 1 méterrel odébblökte, olyan erőval pattant vissza a hátsó kerekiről, hogy kidöntött egy kisebb fát. Hetekig meglátszott az öv nyoma rajta és a barátján is de mindössze ennyi híja volt annak, hogy ma egy másik befejezést kéne írnom ehhez a történethez. 

A kislányom, mint minden gyermek, szintén gúzsba kötve érezte magát a gyerekülésben. Őt azzal lehetett rávenni az ővre, hogy elmagyaráztuk, a rendőrbácsi elveszi a pénzünket ha nincs bekötve. Neki egy baleset még semmit nem mond, de a fagyi hiánya bizony elég fenyegetően hangzott.

És egy video, ami pozitív tartalmával próbálja felhívni a figyelmünket.

 

2 komment

Címkék: video általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr1002062671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duck 2010.06.08. 13:28:57

ettől mindig libabőrös leszek....
Akinek van családja az tudja miért.

Sopánka76 2010.06.24. 07:34:30

Nagyon helyes!
Egy övet bekötni igazán nem fáradság.
És hogy zavar?
Meg lehet szokni.
Engem az zavar, ha nincs rajtam.
süti beállítások módosítása