driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.05.17. 09:41 Leslie_

Ne lakj ott!

 Vannak csúnyább kifejezések arra, amikor valaki köztudott tényeket reklamál meg, de finoman szólva is nevezzük szánalmasnak azokat az embereket, akik zajt reklamálnak egy versenypálya közelében. Angliáról beszélünk, tehát nem sokan élnek már abból a generációból akik még csendes erdők vagy szántóföldek mellett laktak és ijedten hallottak híreket egy versenypálya vagy reptér építéséről a közvetlen közelükben. Ezek az emberek tiszta tudatuk teljében, kényszer nélkül választottak lakóhelyet, majd hisztijük miatt ilyeneket kell lássunk:

 

 

 ...ennyi, a Driftworks-ös fiúk megoldották, akárhogy is, de ők bizony mennek :)

 

1 komment

Címkék: nissan általános europe


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr472006995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gatsy 2010.05.17. 12:33:04

A Győr-Likócsnál levő gokartpálya ezért van lezárva. Pedig ők költöztek oda, nem a pályát viotték odáébb...Egy generáció hülye miatt egy generáció gyerek nem fogja látni, hogyan kell benzingőzt szívni a pálya mellett, hogyan kell keresztben csúszni a kanyarban,stb. FO loosers!
süti beállítások módosítása