driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.04.20. 08:49 Orsika_

Az egyik szemem sír, a másik nevet.

Hosszú és eseménydús hétvégén vagyunk túl. Sokan sokféle kép és sokáig fogunk írni és beszélni az első versenyről. Elkezdem valahogy és reménykedem, hogy a végén értelmes gondolatokká áll össze ez a bejegyzés. Kezdjük a versenyzőkkel, rövid élménybeszámolóval és utána nézzük más szemmel majd.... : 

Sanyika és a Skyline jól szerepelt. Mi büszkék vagyunk rá és Ő is az lehet magára. A fiúk a héten összerakták, csütörtökön pedig kivitték kakucsra a masinát tesztelni és szokni.... Hisz jobb kormányos és 400LE, kicsit más világ mint a bömös. Sikeres napot zártak és lelkesen indultunk neki a hétvégének. Szombaton edzés, móka és kacagás. Sanyinak és az autónak is feküdt a pálya, a csapat pedig örült, hogy Sanyika jól érzi magát. Közben Viktor is edzegetett de neki nem feküdt annyira a pálya, ezért úgy döntött Ő nem indul a versenyen. Vasárnap kvali, na az ami legelőször elszomorított minket. Első körben összekerült Lakyval.... így tudtuk, hogy egy Driftgarázs pilóta rögtön kiesik. Levó esett ki, de szomorkodni nincs ok, hisz 3.szor ült az autóban.... nem nevezhető összeszokott párosnak és Laky már minden mind1 alapon nagyon nyomta neki.... na itt térjünk is át Lakyra.

Az autója sajnos nem lett kész.... illetve kész lett de nem teljesen és nem lett jó.... a lényeg, hogy kölcsön kocsival volt kénytelen indulni. Köszönjük és köszöni szépen Szekeres Ferinek Hófehérkét. És sajnálja..... sajnos sérülten kényszerül vissza szolgáltatni (természetesen a javítás költségeiben megegyeztek és harag sincs köztük). Szombaton az edzés végén összeütközött Mészáros Zsoltival. Laky beforgott és Zsozsi nem tudta időben kikerülni így a jobb oldalát telibe kapta. Szerencsére csúnyább mint amekkora a baj ránézésre. Laky indulhatott vele vasárnap és Levó után Pucit kapta, aki nagyon jól teljesített a hétvégén (megnyerte a versenyt, gratulálunk neki) így Laky is hamar kiesett.

Grózi mint friss pro vizsgás pilótánk edzésen vitt és most is köszönöm neki... fantasztikus élmény volt! Jó kocsi, jó pilóta! :) Versenyen nem tudom pontosan mi történt vele.... rá sem ismertem, de már a kvalin sem.... izgult vagy fáradt volt vagy mindkettő de nem volt a toppon ezt Ő is elismerte. Ládi Attila lett első és sajnos utolsó ellenfele a top 16ban ezen a versenyen.

Zentai Sanyi autójába bele lehet szeretni.... valami nagyon szép és igényes lett a Focus... de sajna az elektronika és a sors itt is keresztülhúzta "számításainkat", Sanyi sajnos rajthoz sem tudott állni. Szombaton napközben meghibásodott így a pro vizsgát is a sierrával tette le. Hozták ugyan az utcai Focusát, hogy a két autó kábeleken át kommunikáljon egymással és éledjen fel a technika, de nem jött össze....

Nézzük mi történt Ádámmal: szombaton ő is technikai gondokkal küzdött de végülis sikerült vasárnap rajthoz állnia és kvaliznia is. 16. lett a kvalin... és innentől érdekes az ő története igazán... szólt, hogy nem valószínű, hogy tud versenyezni technikai gond miatt... valami nagy bajra tippelt (tudjátok, hogy nem értek hozzá így nem tudom mi volt a "panasz") de szerencsére nem volt semmi extra gond csak ellöttyent a benzin és így nem ment jól a masina. De már késő volt.... szabályokkal ellentétesen cselekedett a szervezőség és a 17. helyre kvalizó Holtság Gergőt berakták a helyére.... nos ez az amit nem lehet de reklamációnak helye nincs???? Na ez az egyik dolog amiről nem most írok. Így Ádám nem versenyzett.... ki tudja mi lett volna ha....hisz Gergő 4. lett.

Niki a Z4 el kezd igazán összeszokni. Volt szerencsém nála is ülni szombaton és mondhatom tényleg sokat fejlődött és nagyon jól terelgeti a technikailag még mindig nem 100% os masinát. Párjának top 16 ban Radírt fogta ki, aki Niki "régi" lila E30 al indult, mivel saját autója neki sem lett kész időben. Radír gyorsabb volt így ő nyerte a csatát. De nem keseredtünk el se mi se Niki... majd legközelebb bevállalósabb lesz a csajszink. :)

Zentai Attilát sem kímélte meg sajnos a "sors". Gyönyörűen kvalizott, amit mindenki elismert és pontozás alapján a profikat is maga mögé utasította. Övé lett a legmagasabb pontszám. Gratulálunk neki itt is! :) Első körben nem volt párja így a legjobb 8 ban indult neki a csatáknak ahol jött az újabb "csapás", párja Jatis lett. :S Nem volt nagy kérdés, annak ellenére, hogy Jatis nagyon ügyes volt egész hétvégén. De még pár szóra térjünk vissza Attilára, aki ezek után a top 4ben esett ki és nem vezetéstechnikai gond miatt.... eltört a váltó. :(

Jatis és a sárga "szörny" jól szerepelt. Büszkék vagyunk rá is nagyon nagyon. Zentai ellen kikapni nem szégyen és addig viszont annak ellenére, hogy technikai gondja neki is volt nagyon ügyesen ment. 8. helyre kvalizta magát. Radír ment egy edzésen a kocsival és azt mondta, hogy ezzel tényleg nem egyszerű a feladat de megoldható. Nos: Jatis kezdi megoldani. :) 16 ban első párja Túri Attila volt akit sikeresen legyűrt, utána jött Zentai Attila akitől ugye most kikapott. Jatisnak a karját kell erősítenie... szervó nélkül nagyon kemény és Jatis nem egy izompacsirta...hihi... bocsi.

Röviden ennyi történt velünk... és ez tényleg a rövid és tömor változat. Amit ki kell fejteni, azt később még pótoljuk.

Szeretnék gratulálni mindenkinek, a nyerteseknek a csapatnak.

Külön kiemelném Galacs Gabit, aki a 2. lett Street kategóriában. :)

Köszönet a Mobil gumisnak a privát driftgarázsos szerelésért és fényreklámért, Levóéknak a kajáért és mindenért. Köszönet Mindenkinek mindenért! :)

Kedves csapat: Köszönöm, hogy csapat vagyunk és segítjük egymást akármi van. Büszke vagyok Mindenkire! Csak így tovább! :)

Örülök mert: sok jó és új élmény történt velünk a hétvégén és bebizonyítottuk, hogy nem attól csapat a csapat hogy egyforma pólóban van bár lesz olyan is :) ..... sírok mert.....

2 komment

Címkék: edzés verseny bmw általános ádi niki sierra zentai l evo drift általános lakyboy grozinger


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr291934433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süni25 · http://www.eakft.hu 2010.04.19. 22:32:19

Na végre! Már azt hittem, sosem írtok a hétvégéről!

(Bammeg! Ford évadnyitón pont azt beszéltük Szabykkal, hogy a Zetec Turbo mögé kevés lesz az MT75.....Isten bizony, nem akartuk az ördögöt a falra festeni!)

Orsika_ · http://www.driftgarage.hu 2010.04.20. 08:18:23

Írunk csak megvártuk míg az élmények leülepedtek bennünk és megemésztettük őket! :) Szóval kis ördögöt festők vagytok.... na szép! :D
süti beállítások módosítása