driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.09.25. 23:21 Leslie_

Majdnem...

 ...készen vagyunk. A cső befejezve, a kocsi összerakva, a motor jár. Üléspozíció reméljük jól sikerült, még egy-két apróság reggel és rendben is vagyunk. A többi a pályán kiderül. Fotók nincsenek, én tartaléktelefonon, Orsit pedig csak akkor jutott eszembe megkérni, amikor nem volt ott. Ahogy megjött, elfelejtettem szólni, de majd holnap pótolunk.

Sanyika nagyon "készen" van. Alig várta hallani a kocsit, de persze én is. Délután már Levi is besegített, majd amíg visszavittem Z0tyának a Scorpiot és a tepsit, megjött Karesz is és életre keltette az erőművet.

Hulla vagyok és még van pár más elintézendő probléma is, de valahogy csak lesz. Most pár óra alvás, aztán reggel még egy hajrá.

Közben Niki is bejelentkezett, kicsit panaszkodva de élményekkel teli. A pálya nagyon tempós, 100 felett végig és van benne értékelésen kívüli egyenes szakasz is. Ezt sem könnyű megszokni, de az sem javít a dolgon, hogy az M3 kb a leggyengébb autó a mezőnyben. Nagyjából 50 helyi és ciprusi drifter, külföldiek és a hazai verseny résztvevői vegyesen. A pálya másik negatívuma az éhsége, úgy zabálja a gumikat, mintha nem is lennének. Egyenlőre egy kisebb szakasz problémát jelent Nikinek, de reméljük holnap talál rá megoldást. Mi drukkolunk.

Jóéjt.

Szólj hozzá!

Címkék: verseny általános niki sierra sapphire cosworth karcsiga bukócső l evo king of europe


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr581407647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása