driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.09.13. 21:37 Orsika_

Tripla dinamit

Igazán örömteli és kellemes kis napunk volt ! Fáradt vagyok de a lényeget leírom, mert ahogy Jatis mondja: Örülök ám!.... ez persze nem látszott rajta... de majd mindjárt megértitek! :)

Mezőkövesden voltunk az Észak Magyarországi Tuning Club találkozóján, ami egy drift versenyt is magában foglalt. Három profi pilótánkat hívták meg bemutatózni és pontozni,  persze amatőr pilótáink lekísérték őket és ha már elmentek odáig indultak is a versenyen. Volt aki csak "tesztelni" jött le pl. Zotya aki a bejáratás után a programozás fázisban van, szerintem jól sikerült és az eredmény is ezt mutatja. Műszaki és egyéb dolgokat ne várjatok tőlem. :) Jatis is csak gyakorlásnak szánta és mi lett a vége.... elárulom mert már nem bírom nem leírni. Végeredmény: 

1. hely: Almási Zoltán

2. hely: Jász Attila

3. hely: Bakos Károly

Igen igen! A Driftgarázs tarolt! Jatis előbújt a csigaházból és megmutatta, tud ilyet is. Meglepődtünk ezt bevallom, de még Ő is és nem is hiszi el még! Talán ezért nem látszott rajta az öröm illetve Ő ilyen típus is, nem nagyon mutatja érzéseit! Mi Örültünk hangosan és látványosan helyette is! Zotyának jó lett a kocsi.... nagyon nagyon jó.. és persze nem is béna. Karcsiról meg eddig is tudtuk, hogy jó kocsija van és ügyes is, csak sajnos ritkán van lehetősége versenyre járni. Ezúton gartulálok Mindenkinek!

Nagyon hangulatos nap volt amúgy nem csak az eredmények miatt. Sütött a nap, leégett a bőrünk, jókat dumáltunk, ettünk fincsi gyros tálat, nem volt depóban egymásra mutogatás és egymás kibeszélése sem, nem volt más csak a barátság és a sport! Úgy szeretném minden versenyen ezt érezni......

3 komment

Címkék: verseny bmw driftspec escort sapphire cosworth yb karcsiga vikidee drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr201379877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jatis · http://pfbgarage.blog.hu 2009.09.13. 21:51:30

Tényleg örültem! Még most is! :)))

Vikidee-t kihagytad! Indult ő is!

Süni25 · http://www.eakft.hu 2009.09.14. 09:07:55

Hatalmas G R A T U L A !!!!!

Remage 2009.09.15. 15:56:51

Gratula!
(És én meg nem megyek haza, amikor ilyen versenyek vannak a környéken... :S)
süti beállítások módosítása