driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.06.17. 22:48 Leslie_

Trehánykodunk

Nem lehet szebben fogalmazni, bizony hátrébb szorult a naplóírás. Dolgozni ugyan dolgozunk, de nem a szokásos kocsikkal foglalkozunk. Kémény barátomék munkái kissé összegyűltek a kertben és bizony most ezekkel kell időznöm.

Ádi autóját egyenlőre befejeztük, mivel nem megy a verdanapokra és nem jöttek meg a szükséges alkatrészek. Még a bal oldalra kapott egy sportülést, így már megint az utasok jártak jól, Ádi pedig ül az öreg szakadt, de számára kényelmes lexmaul-ban.

A Skyline kuplungja már kész, a váltó azonban nincs, emiatt az ezüst rakéta továbbra is csak a kert dísze.

Attis BMW-je megint kehes, 4000 alatt nem igazán él, 6000 előtt pedig ledadog, elég kis intervallumban használható az amúgy sem erős motor. Hétfőre bejelentkeztünk a Tóthszervizbe, reméljük Kakucsra már újra jó lesz. Vagy legalább olyan, mint volt. Más problémanem jelentkezett, koppkoppkopp.

Karesznak szintén lett új kuplungja, nemsokára feléled a fehér sierra és remélhetőleg Kakucson már a dobogó közelébe férkőzik.

Z0tya körül síri csend. Jó nyaralást :)

Zentaiék szintén jönnek Kakucsra, nem titok, hogy Sanyi megint a győzelemre hajt, de most már Attilának is kijárna valami jó helyezés. Tehetségben nincs hiány, csak valahogy a lépés nem jön ki neki.

Jatis majd megszólal, ha van mondanivalója :)

Sanyika tettrekész, de ezt mondanom sem kell. A napokban sokat segített nekem, amit itt is köszönök.

Szunya.

Szólj hozzá!

Címkék: bmw nissan általános ádi sierra sapphire cosworth cosworth attis karcsiga zentai vikidee l evo s14


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr131192185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása