driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.05.13. 22:10 Orsika_

Végre Szerbia! Szombat

Szombat:

Reggel vidáman ébredtünk és nagyon fáradtak sem voltunk, hisz 8 kor ráértünk kelni… időterv szerint 12kor kezdődött az edzés de egy kicsit előrébb hozták. Így is volt idő magunkhoz térni.

A reggeli egész jó volt, már csak a kávé hiányzott nagyon… aki járt már Szerbiában az tudja, hogy miről beszélek. Olyan „törökösen”, vagyis zaccosan isszák… tavaly elkövettem a hibát, hogy felkevertem… jaj. Na azt NE tegyétek, ha a jó eszpresszóhoz vagytok szokva.

Irány a pálya. Vártuk már nagyon. Emlékeinkben élt (legalábbis Nekem) a tavalyi fantasztikus baráti hangulat és fantasztikus közönség. Tudni kell azt is Szerbiáról, hogy bár a határőrök morcosok, az emberek és Drift rajongók nagyon kedvesek és tényleg segítőkészek. Lsd. Laky kocsijának szerelése… de erről majd később. Alig tudtak szusszanni a „mieink” hisz 5 percenként kértek közös fotót velük meg hasonlók. Igazi sztárnak érezhették magukat.

Egy szó, mint száz: be voltam sózva, és szerintem a többiek is. Kiértünk, lepakoltunk és szépen lassan megérkezett a többi versenyző is. Többek között Bojan Kurbalija a szerb sztár, barátunk. Meg is lepődtem, mert egy sárga BMWvel érkezett… hol a megszokott piros kotlák? Új design a régi bódén. Új motort, futóművet és váltót kapott. Megkérem Lacit, írja be a cikkbe a műszaki részleteket, mert bevallom az nem az Én asztalom… ragad rám sok minden, de feledékeny vagyok és nem akarok butaságot írni. Szóval ha itt most műszaki adatok lesznek azt Laci írta. :)  (Laci nem nyúl bele… Laci :) Én az élmény oldalról tudok írni. :)

Gépátvétel: Fura volt kicsit… szinte életveszélyes kocsinak sem nevezhető gépeket simán átengedtek, de Niki ülésébe belekötöttek, hogy csak 3 csavar fogja… A másik: kiszedették a kocsiból a poroltókat: mondván nem jó, mert nem bír ki a 20g-t ami borulásnál jelentkezhet ???? Ennek is lesz jentősége… de mindent szépen sorban.

 

 

Irány a pálya végre. Mindenkinek feküdt nagyon, Laky és Niki ismerte is ugye tavalyról, nem változtattak rajta, igaz a hely szűke miatt nem is nagyon tudtak volna.

 

Jött a kvalifikáció: az eredmények magukért beszéltek. Azon szinte fogadásokat kötöttünk, hogy most épp Laky lesz az első és Ádám második vagy fordítva, mert nehéz volt eldönteni. :)

1, Ádám

2, Laky

5, Niki

17, Attila és sajnos így pont kiesett a 16ból, de nem keseredett el. A közönség imádta és nagyon szépet ment. Tudta Ő is és Mi is, hogy olyanok vannak előtte, akik nem érdemlik… tényleg nem. A szerbek is egyetértettek. Pl. Norbert Kovacik 4. helye. Nincs kézi a kocsijában és így az első kanyart nem túl szépen oldja meg. Vagy Én, mint Cosworth rajongó azt mondom, nem juttattam volna be Nicolas Heyert a 12. helyre. És ott van a rózsaszín csoda Skyline R34, szép kocsi bár van műszaki baja rendesen, és a sofőr… hagyjuk is.

Ez van, beletörődtünk. Irány a szállás és a Toto Grill, együnk olyan nagy hamburger-szerű fincsi valamit, amit egyébként „pljeszkavicának” ejtenek. Tavaly is szinte azon éltünk és meg akartuk mutatni Ádámnak is a tutit. Előtte betértünk a kútra tankolni. Ott már nem bírtuk tovább (ugye Ádám? :) ) és a nagy melegre és az eredményekre hivatkozva megittunk egy (két) sört. Hozzá kell tenni, hogy napközben 40 fok volt és a fiúk overallban ültek egész nap. Na meg hát meg is érdemeltük. A másodikat meg ráfogtuk a nyuszira. :)

Szállás, pancsi és bandástól indultunk a Grillbe. Nagyon jó kiszolgálásban volt részünk és szerencsére a hölgy beszélt angolul is.

Ettünk, ittunk, és nagyon jól elbeszélgettünk. Közben Bojanékat is felhívtuk, hogy kaja után a szálló bárjába csatlakozzanak hozzánk.

Irány a szálló, ahol várt ránk az itthonról vitt román áfonya pálinka. Én imádom és a fiúknak is ízlett. Beszélgettünk sokat Bojanékkal is és később csatlakozott hozzánk Youri és párja is. Tényleg szép este volt. De viszonylag hamar nyugovóra tértünk hisz másnap azért bizonyítani kellett.

 

Folyt köv.  

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny bmw nissan sierra sapphire cosworth cosworth king of europe lakyboy


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr171120230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása