driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.05.01. 22:45 Orsika_

VÉGRE!!!

Végre elindult a szezon, végre gumifüsttel terítjük be a tököli légkört, végre érezhetjük a jól ismert adrenalint, végre…. ! Van a csapatban pár autó ami összeállt a kezdésre és van ami sajnos nem. De elkapkodni nem lehet semmit… 

Ma edzés volt, ahol a mi fiaink is megmutatkoztak és egész jók voltak.

Levót nem kell bemutatni. Ő ügyes, tehetséges és még fiatal… van ideje fejlődni is. Neki nagyon tetszett és szerencsére feküdt is a pálya.

Attis autója is végre (sajnos hosszú kihagyás után) megmutatkozott. Reggel benzinpumpa gondokkal küszködött, de hála Jatisnak (is) sikerült megoldani a problémát és Attis is elégedett volt az autóval, valamint magával. El is vitt egy kört… jó drifter szokás… :D.

Utána VikiDee-hez ültem be egy pár kör erejéig a bal oldala ugye hisz jobb kormányos jószága van neki is. Ügyesen ment, néha bátortalanul és néha bátrabban mint kéne, de szokja a technikát és jól fejlődik.

Neveztek még a Zentai fiúk, akikről bevallom, sokat nem tudok még, de annyit már igen, hogy meglepően ügyesek és jól kezelik a kis „buszt” meg a fekete szedánt.

Holnap már csak miattuk is érdemes kijönni és megnézni a versenyt.

Leslie és Levi még átugrottak Lakyboy autóján segíteni Monorra a Tóthszervizbe, mert mint kidrült, nem a kuplung szakadt szét, hanem a kettős tömegű lendkerék. A lehető leggyorsabb és legcélszerűbb javítás után már a váltót és a kipufogót teszik a helyére. Zoli is látványosan autózott a nyomvonalon, ezek után pláne kijár neki valami jó helyezés.

Hatalmas csaták lesznek holnap mindkét osztályban, úgyhogy mindenkit szeretettel várunk!

 

Szokásos fantasztikus képek a Cars and Girls galériájában: www.carsandgirls.hu/cars_and_girls.php

Szólj hozzá!

Címkék: edzés verseny bmw nissan általános sierra cosworth attis zentai vikidee l evo pfb


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr491098002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása