driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.20. 14:54 Leslie_

Erősödik a csapat!

Nemrég beszéltem a Zentai fivérekkel több dolog miatt is, és majdnem egyszerre hoztuk szóba az egyesületi tagságot. Mi nagyon örülünk, hogy csatlakoznak hozzánk a srácok hisz mégiscsak gyermekeink az autók. További jó hír, hogy jönnek a május 2ikai tököli versenyre, így elég jó felhozatal lesz végre fordokból, persze most szinte csak Sierrából, de ez cseppet sem keseríti meg a szánk ízét.

Tehát a várható tököli indulók KarCsiga, HFeri, Ádi (PRO), Zentai Atti és Zentai Sanyi, valamint Attis az e36-tal. Jatis és Z0tya készülőben de az esélyek nem kedvezőek.

Meg persze kiderül, "hazatér-e" VikiDee a csapatba, vagy marad az MDSE-ben. Jönnie kéne, hisz a Driftgarázs egyik alapítója és fő támogatója volt a kezdetek óta :)

Na jó, nem húzom az agyad Viktor :D

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr341076110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása