driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.15. 09:19 Leslie_

Keleti oldal - Zentai bratyók

Debrecenben is van ám drift, jobban mondva ők azt hiszik mi meg rájuk hagyjuk :) Magánemberként is lehet véleményem róla de szakmabeliként majdnemhogy kell is. Nem ítélkezem senki felett, de ennek az éremnek csak 1 oldala van és a debreceni fiúk még nem vették észre, amit már a fórumaikon is megjegyeztek páran:

""Nekem lenne ötletem erre a "defektproblémára"! Nekem az a meglátásom ahogy nézem az eredménylistát, hogy volt aki hiába ment szépen lehet volt 1 futama ami nem úgy sikerült...
Szóval javaslatom az hogy a legrosszabban sikerült kört el lehessen dobni...
""

""Ja és ha valaki végigcsapatja az egyenes részt gyönyörüen annak az átlagsebessége is kisebb lesz, tehát kevesebb pontja is lesz...""

""Szerintem ez a szabályrendszer nem egyértelmű, és könnyen megkerülhető. A versenybíróságnak meg kellene vitatnia ezeket a pontokat.""

""Ha valaki elüt egy körön belül egy érintési pontot azonnal 0 pontos az a köre? Már eleve egy nagy hátránnyal indul és elmegy a kedve az egésztől.
Szerintem 60 pont mínuszolás is elég nagy büntetés
nemhogy 180+ a sebességindex""

Mivel a fórum nyilvános és csak a hozzászóláshoz kell regisztráció, ezért nem bűn idéznem, pláne nevek nélkül. Ám a meglátásaik jók, a rendezőkre ráférne egy képzés.

Na de nem emiatt írkálok, hanem mert el is felejtettem, hogy beépített ügynökeink vannak az ország eme szegletében. Ugyanezen a fórumon jegyezték meg, hogy nagyon tetszett a népeknek a 2 sierra. Nocsak, milyen sierra? Persze még a kérdőjel előtt be is ugrott a válasz, hát a "mi" sierráink, azaz Zentai Sanyi és Attila. Első éles bevetésen a 25fős furcsán bírált mezőnyben a 15ik és a 16ik helyen végeztek. A képeket elnézve biztosan jobbak voltak ennél, de majd megmutatják magukat az MDSZ rendezvényein is.

Írok is nekik a héten, meséljenek kicsit.

A képekért köszönet a mélygarázs-street.hu -nak.

forrás: debrecendrift.hu

Szólj hozzá!

Címkék: verseny általános sierra zentai


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr581065741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása