driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.11. 12:12 Leslie_

Csináltad már autóversenyzővel?

Amikor a megszokott élmény már nem nyújt kielégülést. Amikor a zsigereidben érzed, hogy tombol az adrenalinéhség. Amikor a mindennapok maguk alá gyűrtek és a kiutat keresed, egyet jelent: elvonási tüneteid vannak!

 Sokan vannak, akik már vették a bátorságot és belevágtak, magukévá tették a katartikus élményt. Ők méltán viselik a „driftfanatikus” kitüntető címet. Ha izgat a lehetőség, hogy miként törj ki a szürke hétköznapokból, és még sosem hallottál a driftrendezvényekről, szívesen megmutatjuk neked.

A Magyar Drift Szövetség büszkén vállalja, hogy szeme fénye a pályán szigorúan kilinccsel előre száguldó, kifejezetten driftre tenyésztett gépállat; szeretője a mindenre elszánt, nemzetközi porondon is helytálló driftpilóta; és nem utolsósorban szerelmének közel sem tiltott gyümölcse az a fantasztikus közönség, mely mindezt testközelből élheti át.

Éld át te is a mámort, engedd, hogy megérintsen a több ezer lóerő, a több száz elfüstölt gumi és az őrült gladiátorok szüntelen küzdelme; ismerd meg a világ leglátványosabb autósportját!

Nemcsak az autósportok szerelmesei találhatnak megnyugvást a sodródó verdák közt, családi programnak sem utolsó kilátogatni az edzésekre és a versenyekre, melyeken a hazai drifterek mellett Európa bajnoki futamokon a nemzetközi elit nagyágyúit is karnyújtásnyira tudhatod magadtól. Kicsi és nagy egyaránt megtalálja helyét ebben a közösségben, melyet úgy hívnak: magyar drift. 

Tehát, csináltad már autóversenyzővel? Épp itt az ideje!

Következő edzésidőpont - Tököli reptér: április 18.

Országos Bajnoki nyitó futam - Tököli reptér: május 2. 

További információ: www.drifter.hu 

 

Szólj hozzá!

Címkék: edzés verseny általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr121057543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása