driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.09. 19:32 Leslie_

KOE - King of Europe 2009

Majdnem elfeledkeztünk arról a sorozatról, amiben leginkább érdekeltek vagyunk versenyzésileg és rendezésileg is. Immár harmadik éve működik közre a KOE sorozatában az MDSZ és a máriapócsi éjszakai tsuiso futamok mára tradícióvá lettek. Idén ugyan csak 1 alkalommal látogat hazánkba a sorozat, de ez cseppet sem von le az idegenforgalmi és szakmai értékéből. Recesszió van, a KOE is csökkentett a futamok számán és 2007-ben új belépőként az 5-ből 2 futammal jóidőre beírtuk magunkat a sporttörténelembe. 2008-ban szintén 2 futammal szerepeltünk, de nem a záró hanem a nyitófutam volt a miénk. Az idei 6 futam is tartogat érdekességet, kezd Szerbia a kragujevac-i volt Zastava gyár parkolójában, ami egyben a szerb Tuning & Styling magazin tuningfesztiválja valamint a városi napok ünneplése is egyben. Tavaly is csak a pálya volt kicsi, a show és a hangulat hatalmas volt. Idén mindenre megpróbálnak rátenni egy lapáttal, mi biztosan kimegyünk akár csak a helyi barátainkat meglátogatni is. Reméljük azonban lesz pilóta, akinek szoríthatunk, segíthetünk.

Oroszország, Moszkva új belépő, bár tavaly már rendeztek egy meghívásos mérkőzést, idén futamnak ad otthont a legendás város. Az orosz drifterek fejlődnek, azonban a távolság erősíti azon félelmünket, hogy nem sok pilótával mérhetik össze magukat.

Franciaország szinte a legmesszebbi pont, jelenleg ugyan nincs pontos helyszín, de nagy pukkanást ígérnek. Magny Cours?:)

Augusztusban jönnek hozzánk, Máriapócsra, sok pilótát várunk, a Rabócsiring már a britteknél is legendaként kering.

Tőlünk nem is kell messzire menni, Temesvár városával Románia is hadrendbe állt. Egy tavalyi show által felmérték az igényeket és biztosan állíthatom, lesz akkora móka mint tavaly volt a szerb futam.

Görögországban lesz a zárófutam, a WOT úgy jön, mint egy hurrikán. Korábban is híresek voltak a déliek a motorsport terén, így nem csoda hogy a drift is pillanatok alatt teret hódított a kesztyűs országban. Reméljük oda is eljutunk, a távolság okán biztosan kihagyjuk az orosz és a francia versenyt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr511048916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása