driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.02. 11:58 Leslie_

Ez sem tréfa! RADÍRBLOG!

Tavalyi Országos Bajnok de elsősorban Országos Cimboránk, Radák RADÍR János pont bolondok napján úgy érezte, naplót kell kezdenie. Persze lassan ez már kötelező, egyre több drifter találta meg magának ezt a közlési formát és a magunkfajta "egyujjalgépelős" informatikai tudással rendelkező autóbolondnak ez ai igazi megoldás egy weblap szerkesztgetésének kihívásait elkerülendő.

radirdrift.blog.hu/2009/04/01/elerkezett_a_nap

Mostantól a jobb menüsorban megtaláljátok és ha nem hal el mint Sutter vagy TZ blogja, akkor bent is tartjuk őt.

Bevezetésként írnék ról apár szót, hisz ő maga egyenlőre elfelejtette. Az Index fórumain ő nyitotta az első drifttel kapcsolatos topic-ot, forum.index.hu/Article/showArticle és ide köthető a Magyar Drift elindulása, itt szerveződött az első Euroringes drift "edzés" ami ugye minden drift kezdete hazánkban. Jani akkor még az utcai e30-asát hajtotta, egy 325-ös majd egy 35i motorral. Ezzel kezdett versenyezni is, de rátalált egy B9-es Alpina erőműre ami későbbi mérés szerint majd 50 lóval gazdagabb széria társainál. Közben az autó is átalakult, előbb kapott egy dekorációt, ekkortól hívják Szalamandrának a bajort, majd kiegészült egy bukócsővel, hogy megfeleljen a profi kategória előírásainak. 2007-ben is dobogóra jutott, 2008-ban pedig bajnok tudott lenni vele, mégis lecseréli hűséges társát. Nagy meplepetésre egy Nissan Skyline R33 lett a kiválasztott, ennek történetét lehet nyomon követni Radír oldalán.

1 komment

Címkék: bmw általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr181041137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Radirdrift 2009.04.02. 22:41:31

Köszönöm az ajanlast, idáig csak háttérolvasoként voltam, mostantol jelen leszek én is, amennyibe idom engedi.
udv mindenkinek :)
süti beállítások módosítása