driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.03.13. 08:00 Leslie_

INDUL A MANDULA!

 

Bódi Laci, azaz "Cipő" szavaival kell éljek, bár sok értelme nincs, mégis talán mindenki tudja mire gondolok! Aki mégsem, annak egyértelmű szövegezéssel üzenem: szombaton Tökölön szezonnyitó drift edzés!!! Az elvonási tüneteknek vége, újra magunkba szívhatunk egy kis égett gumiszagot, újra súrolhatjuk magunkról a gumiport és tesztelhetjük hallásunkat az elviselhető decibelt illetően. De ez nekünk jó, hisz rajongunk az autósportért, kiváltképp a driftért! 

 

Sokan várták már a szezon kezdetét, de végre valahára megérkezett. Annyi bizonyos, hogy idén nem fogunk unatkozni, mivel a Magyar Drift Szövetség lényegesen több edzést tervez a tököli reptér aszfaltjára. Szükség is van rá, hiszen a cél nem más, mint Európa egyik meghatározó drift nemzedékét a csúcson tartani.

Idén nem csak a versenyautók magasabb színvonala és ezzel együtt teljesítménynövekedése várható, a rendezvények is sokkal pörgősebbek és persze lényegesen izgalmasabbnak ígérkeznek. Az edzések mindegyike nyilvános és immár korlátlan számban látogatható, míg az Országos Bajnokság futamai újra 1 napos eseménnyé változnak. Természetesen a mára már unikumnak számító augusztusi esti drift EB is megrendezésre kerül és remélhetőleg a magyar bajnokságban még több külföldi versenyző próbálja majd tudása legjavát nyújtani.

Mindezt a szervezők tavalyi belépő árakon nyújtják, de mindenképpen érdemes a szövetség új fejlesztésű (feltölthető pontrendszer alapú) éves kártyáját megvásárolni, mellyel további kedvezmények érvényesíthetőek. Részletek a www.drifter.hu/berlet oldalon.

A szombati edzésre telt ház várható, BMW fanatikusoknak kötelező program, de szerencsére egyre gyakoribb lesz idén a propelleres jel nélküli drift vas. Most sem lesz ez másként, az előnevezéseket látva kíváncsian várom például Dénes Miki Honda S2000-es blokkal szerelt Toyotáját, csakúgy mint Bazsó Gábor rég látott meghatározhatatlan színű, najó "piszokszürke" 20 szelepes AE86-ját, és sorolhatnám, hisz lesz Manta, Ford, 350Z és egy V8-as Merga is!

Nincs más hátra mint előre, hétvégén irány Tököl, köszöntsük az évadot közösen!

Edzés - Tököl / repülőtér II. kapu
2009.03.14 szombat; 09.00-17.00

Rozovics Tamás

drifter.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: edzés általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr66999210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása