driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.03.06. 20:09 Leslie_

e36 alulnézetben

Nemrég megint kicsit foglalkoztam a kocsival és el is felejtkeztem róla. Pedig direkt le is fotóztam. Nemcsak mert tetszik a kipufogó megoldása, hanem mert aki csak járt nálam és meglátta, egyből térdreesett... persze hogy benézzen a kocsi alá. Az ötlet kézenfekvő, de nem ugrott be elsőre. Nekem személy szerint a BMW gyári dupla csöves rendszere és a csatlakozások kifejezetten nem fekszenek, így amikor ez sorra került, azonnal alternatív megoldáson kezdtem törni a fejem. Mivel otthon azért vannak alkatrészek pár autóból, kis keresgélés után már méricskéltem és szabdaltam is. A hely annyira kínálkozott, vétek lett volna elmászni a kocsi fenekéig.

Másik tényező a hátsó futómű szabadsága. Bár ne legyen sem versenyen, sem köztes időben problémánk vele, azért mégiscsak könnyebb lesz orvosolni a problémát ha nem a (tűzforró) kipufogóval kell vacakolni egy féltengely vagy difi cseréjekor.

Itt látható újra az Escort építésekor védjegyemmé váló "térhálós" alváz, az mk2 is így készűl.

 

Időközben megcsináltam a kartervédőjét, kapott burkolatot a fűtőventillátor és elrendezgettem a motortéri kábeleket, amennyire tudtam. Még hátra van egy futóműállítás az edzésig és remélem optikailag is tudunk javítani a kocsin az edzésig.

Ja, és ne essen az eső :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: bmw attis


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr91984644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása