driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.02.23. 08:08 Leslie_

Officiál.

Hivatalos híreink így reggel. Első és legfontosabb, a Pest megyei blabla bíróság nemrég jogerőre emelte a létezésünket, azaz a Driftgarázs Sportegyesület valamilyen kozmikus okból vagy év végi ügyintézői lustaságból, esetleg a bírónak volt nagyon karácsonyi hangulata, de elsőre, csont nélkül, kiegészítések és megjegyzések nélkül hivatalosak lettünk!

Másik, hogy egyből bővülünk is, Vikidee az alapításba már nem fért bele, de idéntől aktív tagunk lesz. Másik csatlakozó önmagában egy csapat, ifjabb Levota Sanyi és családja. A barátság és a szomszédság is összeköt, szinte adta magát hogy hozzánk szegődjön. Tegnap is azzal telt a napunk, hogy kicsit erősítsünk a kiszolgált e30-on. Na nem a motortérben, hanem a kasztni terén. Távozott pár kilogramm vasanyag és némi üveg, utóbbiak polikarbonátra, előbbiek a semmire cserélve. Közben az új szabályok szerint a tank is előbbre költözött, a hátfaltól min 15cm-re kell lennie. Kap még egy Wilwood karos fékerőszabályzót a hátsó körbe, hogy sztároskodhasson bemutatókon a hátsó betétek megsütése nélkül. Üdv a csapatban fiúk.

Ide kapcsolódik az egyik ezévi szponzorunk is, a P&T Plasztik Kft ( www.ptplasztik.hu ) bemutatása. Ebben az évben nekik köszönhetjük a jó minőségű polikarbonát ablakainkat és lehet talán többet is, ez még tárgyalás alatt. De az biztos, hogy minden autóépítő driftert a legjobb piaci árakon felüli kedvezményekkel várnak Kőbányán, így nem csak nekünk érdemes hozzájuk járni. Állandó linkjük a jobb oldalon, LexanBoyz becenévvel található.

"Veszteségeink" is vannak, bár ebben semmi szomorú nincs. Lasti minden bizonnyal csatlakozik a Sixteen Pro Drift Radír vezette csapatához, bár ez csak helyrajzi kérdés. A barátság természetesen megvan és jókedvű minden találkozás, de velük többet tud együtt lenni, így egyértelmű a váltás. A depóban mindenki barát, a pályán pedig mindenki ellenfél.

 

1 komment

Címkék: általános lasti vikidee l evo


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr75959898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2009.02.23. 19:28:52

Csak nyomjátok öcsém!
Jó lesz ez!
süti beállítások módosítása