driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.02.04. 19:49 Leslie_

MIIVAAAANNNN?!?!?! :)

A nehezen követhető fekete sedan tovább vándorolt, mint nemrég megtudtam. Eddig volt ugye a következő: Andris (Z0tyáék haverja) szerezte valahonnan, majd Z0tyához került a viseletes Sierra leendő utódjának. Én megvettem belőle a motort és később a kasztni átkerült Lasti tulajdonába. Ám a Pupák beleszeretett egy 3 ajtósba, így Papi élesztette fel a vashalmazt. Papi viszont nem tud elég energiát fektetni a driftbe és árúba bocsájtotta, aminek az lett a vége, hogy Lastival fogott kezet nyugtázván az üzletet.

Eddig tiszta. Most jön a csavar, Ádi kocsija vidékre utazott új gazdát szeretni, akinek van egy bátyja. A jó testvér ugyan nem akart hátsókerekes kocsit, de vesztére kipróbálta a BUS-t és elhangzott a sokszor hallott kijelentés: NEKEM KELL EGY ILYEN!

Innen csak hallomásból tudom a sztorit. Eljöttek a fiúk pestre és felhívták Ádit, ajánljon nekik valami autót, mert "üres" kézzel nem mennek haza. Eljutottak hát Lastihoz, akivel valamilyen fondorlatos módon sikerült megegyezniük és a fekete szedánnal a "hónuk alatt" indultak el hazafelé.

Asszem épp ideje felvennem velük a kapcsolatot, mert kíváncsi vagyok a (nem anyagi) részletekre! :)

... és persze sok sikert kívánunk!

 

 

2 komment

Címkék: papi ádi sierra lasti


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr35923005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsedi 2009.02.05. 09:06:29

vesszek meg de nem értem.

Jatis · http://pfbgarage.blog.hu 2009.02.05. 20:15:59

@dzsedi: Megvették a Sierrát!
:)

Ilyen egyszerű. :)
süti beállítások módosítása