driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.06.30. 23:13 Leslie_

...és ugrik kifelé, de gyorsan!

Elkezdtem!

Dolgozom itthon is! Nagyon nehezen sikerült, de talán a hétvégi buli végre kikapcsolt bennem valami kényszeres blokkolást. Munkahelyemen (VIA Autószerviz) is jobban állt a kezemben a szerszám és hazaérve sem estem el a küszöb után. Fincsi kajcsi Orsimtól, kis duma Papival akinek adtam alkatrészeket, majd rendet raktam amennyire tudtam.

Amikor kiköltöztünk, Vikidee volvoja került a garázsba Bogyó miatt, aki megpróbálta életre kelteni benne a 2 literes 8 szelepes turbómotort. Mivel kézi váltóval nem nagyon létezett, volt vele egy kis elektronikai gebasz... amivel nem tudtunk megbírkózni.

Ugyhogy megegyeztünk Vikivel egy másik tervben, amiről majd idejében hírt fogok adni. Egyenlőre az eredeti motor kiszerelése a feladat, amit ma másfél óra alatt teljesítettem is. A projekt itt egyenlőre megáll, mert van mit befejeznem előtte.

Csupa jó dolog, leszámítva, hogy elég sűrűn leverem a biztosítékokat. A hegesztőgép is ha nagy árammal dolgozom, de most az emelő is kibabrált velem háromszor is. Ez fel fog még bosszantani párszor, keresem a megoldást. (nem mintha értenék hozzá)

Szóval a VOLVO motortalanodott.

3 komment

Címkék: volvo általános vikidee


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr5546928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam8888 2008.07.02. 20:53:39

Megoldás: Villanyszerelő :P Megkeresi a vudut a kábelekben :)

Z0tya · http://www.coswort.hu 2008.07.03. 08:27:37

nagybizti, nagyfüst :D

Z0tya 2008.07.09. 20:52:24

a megoldás az hogy hívsz valakit aki ért ;)
süti beállítások módosítása