driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.06.27. 12:22 Leslie_

Ebédszünet

Merthogy az van, hogy elmentem dolgozni. Elhelyezkedtem egy szervizben, így próbálom biztosítani magunkat az új helyzetben. Egyfelől a szükség hozta döntés, másfelől az ésszerűség is azt diktálta, hogy legyen állásom, fizetésem és normális biztosításom. Nem idegen helyre jöttem, így kifejezetten jól is érzem magam. Az én tempómhoz képest a munka laza, de az sem zavarná meg a lelki nyugalmamat, ha hajtani kéne.

Így a Driftgarázs jobbára a sportegyesületet fedi és valljuk be, szépen is mutatunk már az elmúlt verseny óta. Első osztályban Ádi, OB II-ben pedig már egy kisebb csapat képvisel mindannyiunkat és ez nagyon jó. Természetesen folytatom az autóépítést, de nem mint főállás vagy életvitel, hanem mint hobbi. A mai világban a biztonság a cél, az anyagi gyarapodás vagy fejlődés szinte elérhetetlen távlat a fiatalok számára. 

Ettől még persze lesz blog, több sztorival, kevesebb technikával. Ahogy időm engedi, már csak a magam szórakoztatása miatt is. Jelenleg nem találom a helyem. Nem alszom még olyan jól az új környezetben, szenvedek a műhely rendszerezésével is, továbbra is csomagol Orsi ki a dobozokból és a Besence utcából is nap mint nap hordom haza a dolgokat. Emiatt most tulajdonképpen semmi nem halad úgy, ahogy kéne. Zavarni zavar, csakhogy ha erőltetem a dolgokat, akkor meg elszúrok valamit.

Az emelőn Vikidee Volvo-ja, körülötte és rajta meg minden. Takarítgatok, rendszerezgetek, keresem a dolgaim helyét. Tegnap már összeraktam kislányommal a polcrendszert és szegénykém takarítás közben jól el is vágta a kezét. Nem volt kicsi a seb, annál nagyobb az ijedtség Linában, Orsi azonban mindent megtett és sikeresen megvígasztalta miközben ellátta a vágást.

Na ilyenek történnek mifelénk.

Jó étvágyat mindenkinek!

6 komment

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr45541888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süni · http://kep.tar.hu/escortmk2 2008.06.30. 10:11:33

Király volt a szombati buli ! Ti még meddig nyomtátok ?

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2008.06.30. 12:02:56

valahogy 1 óráig emlékszem dolgokra.

aztán "korán" keltünk és megnéztük a dunatévén a Ludas Matyit a kávéinkat szürcsölgetve :)

Sam8888 2008.06.30. 14:21:14

Mostakkor egy saját szervizt nyitottál, vagy elmentél valahova "alkalmazottként" dolgozni?

Jatis 2008.06.30. 19:40:17

A buli jó volt, és mostmár elárulom, hgy én zártalak be a WC-be először. :)

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2008.06.30. 22:54:00

Sam

saját műhelyem is van és alkalmazott is lettem egy szervizben.

Jatis

megszámláltattak napjaid :D
süti beállítások módosítása