driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.05.28. 07:40 Leslie_

Sunyítunk, nem írunk.

Úgy bizony.
Z0tya Escortja kapott egy szép dekort és ugyan Fordos körökben meg a szemfülesek előtt már nem ismeretlen, de azért mégiscsak pócsre terveztük a debütálását. Emiatt nem lőném le a poént most egy posztban. Ugyanígy Ádi kocsija, azt meg szélesítjük, hogy beférjen a kerék a kocsi alá... ez ugyanis szabály. A béta verzió az idő szüke miatt már látható volt a Ford Majálison de még most is készül és így sem lesz végleges. Az majd üvegszálból, most csak a forma fontos. Gondolom rájöttetek, most erről sem fogok képet felrakni vagy írni. Minthogy a Majálisról sem írok beszámolót ugyanezen okokból.

Hogy akkor meg minek írtam most?

Hét azért, hogy menjetek fel a drifter.hu videós szekciójába és nézzétek meg a Driftgarázs SE bemutatkozó klipjét, valamint hamarosan a weboldal is átalakul kicsit.
www.drifter.hu/index2.php

Készüljetek Máriapócsra, lesz néhány meglepetés!

2 komment

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr74491231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schmidi · http://www.schmidi.hu 2008.05.28. 09:46:31

Gratula az autókhoz, Z0tya dekorja jól sikerült! Ádámnak pedig köszönöm a lehetőséget, hogy a Majálison beülhettem J1-be. Pont dupla bemutató jutott nekem, szárazon is - esőben is :o)

attis 2008.05.29. 13:36:45

nagyon kellemes a videjó :)
süti beállítások módosítása