driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.04.07. 21:52 Leslie_

KoE OB 1/8 Bekksztédzs. Visszhang.

Sok érdekességet nem tudok írni vasárnapról, az Országos Pro Drift Liga első versenyéről. Ez nem hivatalos név, csak nekem valahogy ez jutott eszembe. A korábbra hozott időpont miatt tucatnyi autó el sem készült, vagy tesztelés, bejáratás nélkül jött el és ennek már a szombati napon meg is lett a böjtje.
Ellenben nagyon kellemes idővel fogadott a délelőtt és így már nem is annyira bánjuk a tavaszi versenyt, mert a tavalyi kánikula sokkal rosszabb volt. A maradék 22 versenyző azért így is kitett magáért és mivel ők profik, látványban nem volt hiány. A nézők nem sok driftert akarnak látni, hanem sok driftet! A csatákban aztán borult a papírforma, sok favorit kiesett és meglepetésemberek jöttek fel a dobogó közelébe. Ez alól kivétel csak Adorján volt. Dénes Miki nem, hisz idáig még sosem jutott, persze ez többnyire a technikán múlott, szombaton így is volt egy váltócseréje a hacsi alatt.
Gratula Mikinek, végre bejött minden, szép az az első hely!
Olvasom a neten a különböző reakciókat és visszhangokat, összefoglalva az embereknek tetszett a pálya és sokan azt is észrevették, hogy nem voltak nagy késések, valamint gördülékenyebben ment a verseny. A műszaki mentés is gyorsabb volt amikor kellett, a pályabírók is láthatóan sokkal felkészültebbek, pedig ugye sokuknak első versenyük volt.
Mindamellett sok gondunk volt, főleg pénteken. Késések, hiányosságok, felkészítetlen és felkészületlen emberek, felelőtlen ígéretek. De mi is lenne velünk, ha nem lennének gondjaink. Sebaj, 1 "dolog" letudva, dolgozunk a többin.
Mi simán letudtuk a napot, az egész csapat hibátlanul dolgozott. Így már teljesen  nyugodt szívvel adom át a stafétabotot, és vállalok más munkát, vagy "nyugdíjazom" magam. Ez utóbbira nem nagyon látok esélyt. Maximum ha aktívabb lesz az egyesület, de persze akkor azzal lesz munka és talán lassan versenyezni is kéne.
Ma bevallom pihentem. Sok volt az elmúlt időszak a költözéstől kezdve a munkákon át a versenyig. Holnap indul megint a robot, a robot meg majd írja a blogot.
Ha eszembe jut valami, szólok.

...vagy beleszerkesztem :)

2 komment

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr26415983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AE86 Z · http://ae86.blog.hu 2008.04.08. 09:14:53

Nagyon jó volt a vasárnap, szerencsére már az idő is kedvezett. Szervezés: 5*, Bírói döntések: 5*. Jó munkát végeztetek! Grat!

Elnéztem volna még egy darabig a csatákat, szvsz kellenének még PRO kocsik és pilóták.

És Miki megnyerte :)
süti beállítások módosítása