driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.04.06. 07:15 Leslie_

KoE OB 1/6 Bekksztédzs. Fej vagy gyomor?

Olá ámigosz, mucsácsosz Driftbokszosz. Ebből szerintem csak a Driftbox kifejezés szorul magyarázatra. Ez a kis autóba szerelhető memóriakártyával rendelkező bonyolult kis ketyere egzakt módon tud értékelni egy futamot. GPS helymeghatározás, G erőket mérő rész és egy program által. Még péntek délután felprogramoztuk a pályát neki. Külső ív, belső ív, érintési pontok, sebesség de még íven aztán némi csapatás. Ha ez megvan, a gép már tudja mire is kell figyelnie. Memóriakártya ki, számítógépre adatok letölt és már van is egy adathalmazunk. Ide tartozik egy másik rendszer alkalmazásának szükségessége, a pontozási segédlet. Ezt használják a pontozóbírók is, a pontlevonásokhoz. Természetesen a program is képes erre, így a bírók kiválthatóak lennének, de nem ez az elsődleges célja.
A nagy vizeken túl mindkét irányban használják a rendszert, mert ott az edzésen mért eredményekkel lehet kvalifikálni. Ezután jönnek a jó nagy csaták már a hús-vér bírókkal.
Mi még nem tartunk itt, Európában csak versenyzők használják a Driftboxot hobbiból, versenykörülmények között Magyarország lesz az első!
Már megint!
Ma elvileg kapok tegnapi kiértékeléseket, úgyhogy erre még visszatérünk!

2 komment

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr61413187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSaB · http://www.domain.hu 2008.04.06. 19:15:42

Én meg egy g-tech pro-t akarok! :D
süti beállítások módosítása