driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.04.05. 07:02 Leslie_

KoE OB 1/4 Bekksztédzs. ÓÓrsi KÁÁVÉÉT!

Nagyon reggel van. Némi fáziskéséssel írok, hisz 6 előtt rám ordított a telefonos ébresztő. Azóta (hideg)zuhanyoztam és a tejeskávémat nyalogatom így a gép előtt, éjszaka még ötletelgetünk, leveleket váltunk, megírjuk az eszrevételeinket egymásnak és persze számolásszuk a hibáinkat :)

Való igaz, el vagyunk kurvulva. Magyarok vagyunk tehát csak a rosszat látjuk, csak a hibákat keressük, de szervezőként és rendezőkét ez legalább ilyenkor előnyünkre válik. Sajnos sokan összekeverik a határozott irányítást a főnökösködéssel. Pedig irányítani csak konkrét gondolatokkal lehet és azokkal én általában jól állok. Idén -mint már írtam- a rendezvényi posztomat leadtam másnak, de még felügyelem. Kaptam egy finom megjegyzést egy ismerőstől, hogy elég csúnyán beszélek az "embereimmel" a rádióban. Na ne gondoljon senki trágárságra, csak olyan utasítgatósan és szűkszavúan fogalmazunk. Innen is üzenem neki és bárkinek, aki hall véletlenül egy rádiózó rendezőt a pálya rádiósávján, hogy ez nálunk egyeztetett és elfogadott jelrendszer. A rádiózás alapfeltétele a biztonságnak de melletünk ordítanak teligázon a motorok, a mai naptól pedig a zene, Kőváry Barnus és Egyed Pisti is rátesz egy lapáttal a zajra. Emellett nincsenek kötőszavak, nincs kérem és köszönöm (csak a hierarchiában felfelé vagy "külső" forgalmazótól). Hopp, ez is tanult dolog, rádioforgalom, a beszéd pedig forgalmazás. Ez olyan szakzsargon, nekünk tetszik. Példaként az egyik autónak le van húzva az ablaka de felslisszolt a pályára és a depófőnök észreveszi (ő a pályán figyel) akkor a szövegelés a következő:
-Kék E36 ablak fel!
Erre a rajtoltatás a következő körénél megfogja a nála megforduló autót, megállítja és utasítja, hogy húzza fel az ablakát az engedélyezett 3 ujjnyi-10 centis résig vagy teljesen.
9-en vagyunk ezen a sávon, a megfelelő kommunikáció alapfeltétele a biztonságos működésnek és ebbe nem fér bele a sztorizgatás.

Tehát nem bunkók vagyunk az embereinkkel, hanem határozottak. És ők sem veszik annak, hisz minden poszt nagy felelősséggel bír, mindenki munkája nagyon fontos.
Itt is hatalmas köszönet nekik, nélkülük nem lenne a drift és végképp nem lenne az, ami!

bájbáj

1 komment

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr42411997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása