driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2007.10.22. 21:52 Leslie_

driftgarage, mint olyan...

Normális esetben kezdésként le kéne írnom, hogy ki is vagyok, mit csináltam eddig és mikor alakult a cég vagy ilyenek… dögunalom, ettől inkább magamat is megkímélem. Ha a driftről nem tudnál eleget: www.drifter.hu, ha Fordokból szorulnál után képzésre irány a www.cosworth.hu a magyar rajongók autentikus site-ja. Ha engem nem ismernél, dobj egy keresőt a capri-3 vagy leslie nick-ekre és találsz jó pár fórumot néhányezer hozzászólással.

Bemutatnék inkább pár főszereplőt, elsőnek életem párja Orsi, aki nemhogy elvisel, még támogat, sőt nem kevésbé autórajongó mint jómagam. Z0tya avagy Almási Zoltán a cosworth.hu atyja és a driftgarage egyik alapja, valamint jóbarát és egyre jobb driftversenyző egyre jobb kocsival. Lastofka „Lasti” Zoli, régi fordos cimbora, szerelőpartner, vanabi (gy.k.: want to be) drifter. VikiDee vagyis Aszalós Viktor, aki a másik alapköve a garázsnak és aki még keresi többek közt önmagát… meg ahol élni szeretne, meg akivel élni szeretne és amivel driftelni szeretne. LOL. Na jó, van már egy Volvo a műhelyben, erről is később.

Lastival már egy ideje együtt kóklerkedünk, ehhez csatlakozott Z0tya másfél éve. Néhány dologra ő hozta nekünk a megoldásokat, jó párra pedig mi világítottunk rá nála. Ezáltal elkezdődött egy folyamat, aminek időközben része lett Kurucz Ádám, Ádi. Ő azzal az ötlettel keresett meg, hogy csapágyas a Ladája amivel driftelni kezdett és nem tudja hogyan tovább. Elsőre persze szóba került, hogy idegen motor a zsigába, majd komplett autó, de nem BMW, mert abból már van jó pár. Jobb helyre nem is jöhetett volna, a (nem) végeredmény egy kupé Sierra a Scorpio Cosworth 204 lovas 24 szelepes motorjával… most ígéretet teszek ennek bemutatására is és persze nem felejthetjük ki Z0tya Cosworth-ját sem, valamint végül is nekem is van egy projektem…  

Szólj hozzá!

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr66204225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása