driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.05.07. 07:34 Leslie_

HDO 1.futam Csütörtök Backstage

HDO azaz Hungarian Drift Open, Nyílt Magyar Driftbajnokság vagy Bajnokság, de ahogy ez lenni szokott, angolul valahogy jobban hangzanak a rövidítések.

Nem tudjuk a legelején kezdeni, mert az valahova a hét elejébe nyúlik vissza vagy még korábbra. Jó és rossz hírek vegyesen jöttek, Attisnak korábban megállt az AC-ja, Vikidee-nek nem készült el a csövezése (és ezt most úgy írtam, mintha nem rajtam múlott volna:)) Jatisnak Z0tyának nem készült el a kocsija, KarCsigának betegeskedik, Hferiék épp beköltöznek álmaik otthonába, Ádi pedig inkább a kocsi feljavítására költi a hétvége tetemes költségeit. Ellenben villámcsapásként ért a hír, hogy jönnek a Zentai fiúk és az utolsó napok egyikén Levoék is beneveztek.

Így azért mégiscsak kellemes létszámmal tud felvonulni a Driftgarázs Sportegyesület az évad első versenyére. A munkák nyakig állnak a kertben, Jatissal minden napot végigmelóztunk, ők a pénzes munkákon, én a versenyautókon de így is maradt sokminden az utolsó napokra. Plusz mi barmok -vagy legalábbis én és Jatis magammal rántottam- bevállaltuk, hogy segítünk a pálya építésében is. A "majdnemkész" kocsikat a garázsban hagyva csütörtök délben elmentünk a Pesti útra, ahonnan az MDSZ kordonokat, kerítésrendszert bérelt. Többszáz kerítéselem és talpfa felrakodása 2 emberre, "állat"!

Nem is volt kérdés, hogy esélyünk sincs kézzel felpakolni, azonnal megegyeztem a telep egyik targoncásával a folyamatok felgyorsítása végett. Így mindössze az utolsó traktust kellett kézzel pakoljuk és röpke 3 óra alatt végeztünk is! A kamion elindult a tököli reptérre, mi meg gyorsan a Púposért Horváth Karcsibához és akkor még nem is sejtettük, mennyire fog kelleni a Transit az építéshez.

18 órára értünk le az aszfaltra, addigra a srácok már megkezdték a lerakodást és a dolog egészen gyorsnak tűnt. Közben közösen továbbfejlesztettük a pakolási technikát, így minden egyből a helyére is került, azonban a terület nagysága és plusz tennivalók miatt mi Jatissal így is 11óráig, Lukács Daniék pedig éjfél utánig maradtak a pályán!!!

Jatist hazadobtam, közben Levi (Orsi hugának párja, valamint MDSZ Sportbíró) elkezdte összerakni a Skyline-t, ami cafatokban hevert a műhelyben. Amikor hazaértem, már "csak" az üléseket, öveket és a műszerfalat kellett lecsavarozni, pár dolgot ideiglenesen rögzíteni és a Nissan RTR (versenykész) lett. Mondom, szeretjük az angol rövidítéseket :D

Valamikor hajnali 1 körül ágyba is kerültem, szunya reggel 5-ig.

folytköv

 

1 komment

Címkék: verseny attis karcsiga zentai vikidee l evo drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr191107493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crix 2009.05.07. 20:30:06

Ha egyszer összeáll a Rapidom végre, akkor bátran hívhatsz ilyenkor :)
süti beállítások módosítása